Rachel Row дебютира с видео към първия си сингъл Follow The Step


Rachel Row дебютира с видео към първия си сингъл Follow The Step

5510

Рахел Роу (Rachel Row) ще представи "Follow The Step" в Sofia Live Club от 19.00 ч. утре, 17 януари.

Това е първи сингъл на певицата, която пише музика и текстове за известни български изпълнители като Мария Илиева, Рут Колева, Любо, Сантра и други. Клипът е режисиран от Ян Петров и Петър Вълчев за fo2 studio, оператор е Долорес Алварадо, а монтажът е дело на Александра Ненкова.

Световноизвестният български диджей Страхил Велчев, който се изявява с артистичния си псевдоним KiNK, ремиксира парчето. То вече набира популярност в клубните среди. Мастити артисти като DJ Sasha например са заявили желание да го включат в сетовете си.

KiNK е българският саунд дизайнер, класиран на 19-о място за най-добър електронен лайв 2011 според residentadvisor.net. Както MySound.bg писа,  той работи за лейбъла на Джош Уинк OVUM, както и с други артисти като Пит Тонг, Трентемьолер. Диджеят се е изявявал на сцената на легендарни клубове като Ministry Of Sound, Berghain, Cocoon, фестивалите Exit, Tomorrowland и Sonar. Ремиксът на "Follow The Step" е слушан над 7 000 пъти от профила на KiNK в SoundCloud само за един ден.
 
Рахел - с истинско име Лилия Тодорова, която е дъщеря на примата КамелияТодорова , определя своя като "електрик соул". Той е съчетание между рейва, възникнал във Великобритания в началото на 90-е, с брейкбийт, джънгъл и нео техно.

Младата изпълнителка, която е завършила Националната музикална академия, е поддръжник на идеята да комбинира този звук с богатата соул музика от 60-е, осемдесетарския поп и класическите напеви.

"Искам музиката ми да носи усещане за любов, свобода и щастие", казва изпълнителката.

Още - на:

http://rachelrow.com/

Ремикс на "Follow The Step" на DJ KiNK - на:

http://soundcloud.com/kink/rachel-row-follow-the-step .

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички