Били Хлапето в дует с Дивна за Зелената песен на България


Били Хлапето в дует с Дивна за Зелената песен на България

4446

Един от най-успешните български хип-хоп изпълнители - Били Хлапето, ще се включи в конкурса "Зелената песен на България" с дует с поп изпълнителката Дивна.

Както MySound.bg вече писа, Били беше избран от слушателите на радио N-Joy и така стана един от участниците в музикалното състезание по инициатива на N-Joy, Z-Rock, Jazz FM и Оперативна програма "Околна среда" 2007-2013. Дуетното парче на Били Хлапето и Дивна вече е готово и ще бъде представено в началото на септември заедно с видеоклип към него.

"Бийтът и части от текста измислих преди няколко месеца. Когато слушателите на N-Joy ме номинираха, решихме, че времето и мястото са съвпаднали", коментира Били Хлапето работата по "Зелената песен на България". Към парчето се присъединява и изпълнителката на тоталните хитове "Готов ли си за мен" и  "И ти не можеш да ме спреш" (виж клипа ТУК) – Дивна, като Били е убеден, че с музиката ще предадат много важни послания.

Освен Били Хлапето в музикалното състезание "Зелената песен на България" участват Графа, Михаела Филева, Криско, Революция Z, Der Hunds и Рут Колева. Те бяха избрани с най-много гласове от слушателите на N-Joy, Z-Rock и Jazz FM в първия етап на конкурса и в началото на септември ще представят по една нова песен.

Финалът ще бъде през декември, когато ще стане ясно кое от парчетата ще се превърне в "Зелената песен на България".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички