Водопади и 10 тона вода на сцената на наградите на БГ радио 2010


Водопади и 10 тона вода на сцената на наградите на БГ радио 2010

5541

Само две седмици остават до церемонията по връчване на Годишните музикални награди на "БГ радио" 2010.

Билетите за "водното шоу" вече се продават в Билетния център на НДК, а екипът на радиото, което пуска само българска музика и изпълнителите вече трескаво се подготвят за датата - 25 април.

След като миналата година медията стартира първата от серията си еко церемонии и буквално “озелени” сцената в зала 1 на НДК, тази година публиката може да се готви за водни зрелища и да не забравя дъждобраните и джапанките си. Малка част от изненадващите виждания на екипа са истински водопади, езеро, фонтани и цели десет тона вода, която ще се излее на сцената в зала 1 на НДК. След шоуто тя ще се използва по предназначение за напояване на тревни площи, сред които - и тези в парка в столичния квартал "Гео Милев", където миналата есен родни звезди и екипът на радиото засадиха 100 широколистни дръвчета и така офсетнаха миналогодишната церемония.

На 25 април на сцената ще излязат най-заслужилите български изпълнители и музиканти на 2010, тези, които слушателите на радиото са избрали чрез гласуване на www.bgradio.net.

Водещи ще бъдат Виктория ТерзийскаВики, вокалистката на група Мастило, и Любо, който вече има опит от сцената в НДК като водещ на Годишните музикални награди на "БГ радио" миналата година.

От края на тази седмица медията ще отделя по един ден на номинираните във всяка от деветте категории. Гласуването за отличниците продължава до 24 април, а радиото дава възможност на слушателите си да спечелят покани за церемонията.

Тя ще бъде излъчена по "bTV" и "CITY TV".

Годишните музикални награди на "БГ радио" се реализират с подкрепата на "Nescafe 3 в 1", "Vivacom", "Avon", "Dacia" и "Alma Tour" и с медийното партньорство на сп. "Блясък", "CITY TV" и "bTV".

"БГ радио" мисли за Земята! Ако всички правим нещо малко, ефектът ще е голям!, подчертаха от екипа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички