Милена Славова - БГ Вдъхновител според БГ Радио


Милена Славова - БГ Вдъхновител според БГ Радио

5969

Снощи за първи път в цялата си история в Зала 1 на НДК се проведе истински музикален воден спектакъл!

Водата, която беше основна тема на Годишните музикални награди на "БГ радио" тази година, се лееше от всеки ъгъл на сцената.

Истински водопад, фонтани и шадравани извираха в НДК, където бяха присъдени ценните микрофончета - награди след гласуване на слушателите. Блестящите водещи на церемонията - Виктория Терзийска и Любо Киров (на снимката вдясно), обещаха от името на медията, че десетте тона вода ще се използват по предназначение и с тях ще се полее Гората от награди в парка в столичния квартал "Гео Милев", където бяха засадени 100 широколистни дръвчета като офсет на миналогодишната церемония.

А ето и кои са победителите в Годишните музикални награди, избрани чрез слушателски вот, които получиха своите призове пред истински водопад от сцената.

•    БГ Дебют – Маги Джанаварова
•    БГ Песен – “Убиваме с любов” на Миро
•    БГ Текст – “Оставяш следи”, Графа
•    БГ Изпълнител - Миро

•    БГ Изпълнителка – Деси Добрева
•    БГ Група – Дийп Зоун

•    БГ Дует/Трио -  Мария Илиева и Кийт Томпсън
•    БГ Албум – “Като нея”, група Те
•    БГ Видеоклип – “Убиваме с любов” на Миро, реж. Силвестър Лолов

Шоуто откриха Акага и Графа с песен, създадена специално за "БГ радио" – "Песен за събуждане". Присъстващите в залата, както и зрителите на "bTV" и "City TV", видяха и чуха още: феноменално изпълнената от Цветан Недялков българска мелодия от филма "Осъдени души", дуета "Truly" на Мария Илиева и Кийт Томпсън, едно искрено завръщане на дует Авеню, Дийп Зоун (Deep Zone) с новия си летен хит - "Play". Сериозна заявка за бъдещи хитове дадоха и впечатляващите нови песни на Галя, Ирина Флорин, Орлин Павлов, Орлин Горанов и Мариана Попова с премиера на церемонията снощи.

Освен деветте награди, които се гласуваха от повече от 10 000 слушателя на "БГ радио" през последните два месеца, екипът му връчи и традиционната награда БГ Вдъхновител. Тази година статуетката отиде в ръцете на Милена Славова, която през миналата година чества 25 години на сцена и си остава една от най-вдъхновяващите и цветни изпълнителки в българската музика. Бунтарка със социална ангажираност, която безспорно е оставила ярка следа в музикалната история, Милена изпълни емблематичното си парче "Ха-ха" с помощта на колоритните Денис Ризов и Фънки (на снимката вляво) за край на церемонията.

Останете на честотите на "БГ радио" и през настоящата седмица, за да чуете най-интересните реплики и интервюта с победителите от тазгодишната церемония, както и всички нови песни, представени за първи от сцената там.

Годишните музикални награди на "БГ радио" 2010 се проведоха с подкрепата на "Nescafe 3 в 1", "Vivacom", "Avon", "Dacia" и "Alma Tour" и с медийното партньорство на сп. "Блясък", "CITY TV" и "bTV".

"БГ радио" мисли за Земята! Ако всички правим нещо малко, ефектът ще е голям, призоваха от медията.

Снимки от церемонията - тук!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички