Стратовариус идват с оригиналия си барабанист Йорг Михаел у нас


Стратовариус идват с оригиналия си барабанист Йорг Михаел у нас

5839

Стратовариус (Stratovarius) пристигат с оригиналния барабанист - Йорг Михаел (Jorg Michael), за концерта си в България.

Както MySound.bg информира, бандата ще се изяви на петото шоу на Хелоуин (Helloween) у нас, което е в столичната зала "Христо Ботев" на 23 януари.

В металната фиеста ще се включи и младата банда Аватар (Avatar).

Йорг, който вече е познат на българската публика, претърпя успешна операция в края на годината и от началото на 2011 се присъедини официално към турнето. В свое специално обръщение, публикувано на официалния сайт на Стратовариус, той благодари за пълната подкрепа на феновете и съобщава, че няма търпение да седне отново зад барабаните.

Настоящото турне на Хелоуин The 7 Sinners World 2010/11 по промоутирането на последния им албум продължава с първа спирка за Новата година в Париж на 11 януари.

Билетите за концерта в София са с цена 40 лв., а в деня на събитието - по 50 лв. за билет. Можете да ги намерите ексклузивно в интернет на www.Тicketstream.bg, в Билетен център в НДК и магазините на Office1Superstore, Multirama, Orange, "Техномаркет".

Истински метъл празник със забавен край ще се завихри на 23 януари и по друга причина. Тогава легендарните Хелоуин ще поканят на сцената десет от най-лудите си фенове от България, дегизирани най-сполучливо като емблематичния Dr.Stein от едноименната песен на бандата.

Германските рокаджии организират глобално състезание по издирване на най-добрия Dr.Stein сред своите фенове, посетили някой от концертите им от турнето. Всеки, който се престраши да бъде в този вид на концерта, ще има шанс да стъпи на сцената заедно с идолите си. От бандата уточняват, че десетимата най-забавни "доктори" ще попаднат директно в Hall Оf Dr.Stein на официалния им сайт, където ще се състезават с "колегите" - победители от цял свят. Там чрез гласуване ще бъде избран "най-добрият Dr.Stein на планетата", а самото състезание ще приключи с края на турнето.

Наградата за него ще бъде "подходяща", по думите на самите музиканти, като единственото уточнено засега е, че се изключва вариантът придобиване на научна степен "доктор".

На адрес www.helloween.org вече могат да се видят и най-интересните снимки до момента.

Организаторите Loud Concerts и медийните партньори на събитието предоставят възможност на феновете чрез игри да спечелят не само покана за събитието, но и възможност за среща с членовете на Хелоуин.

Най-запалените вече опитват късмета си в сайтовете Каtehizis.com, Radiotangra.com и в ефира на радио Z-Rock.

Изявата е с подкрепата на "Туборг".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички