Концертът на Хелоуин разпродаден


Концертът на Хелоуин разпродаден

3070

Билетите за предстоящия концерт на Хелоуин (Helloween) (на снимката) със съпорт Стратовариус (Stratovarius) и Аватар (Avatar) в столичната зала "Христо Ботев" на 23 януари са напълно изчерпани, съобщиха организаторите Loud Concerts.

Точно десет дни преди да се е състоял, първото голямо метъл събитие за 2011 у нас предизвика истинска истерия сред феновете на тежката музика. Поради огромния интерес бе обявено второ шоу на гостите.

То ще се състои на същото място от 20 часа на следващия ден - 24 януари.

Билетите за концерта на 24 януари вече са в продажба ексклузивно в интернет - в мержата на Ticketstream BG и магазините на Office1Superstore, Orange, Multirama, "Техномаркет".

Цената им е 40 лв. за билет, а в деня на концерта - 50 лв.
 
Както MySound.bg вече отбеляза, пионерите на немския пауър метъл пристигат за пети път в България. Изявата им е част от турнето The 7 Sinners по повод проумотирането на най-новия албум "7 Sinners". И Стратовариус ще представят гореща продукция - официалната премиера на диска "Elysium" за Европа е утре, 14 януари.

Тъй като на двата концерта у нас се очаква да присъстват и доста деца, организаторите припомнят, че лица до 7-годишна възраст влизат без билет, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места" и валиден билет.

Лица до 18-годишна възраст задължително трябва да са с пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места". Лицето до 18-годишна възраст трябва да има валиден билет за събитието и лична карта.

Декларацията ще се попълва в два екземпляра и ще се получава безплатно на входа на залата в деня на събитието.

Документът може да се изтегли и попълни предварително и от сайта на организаторите www.loudconcerts.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички