Dokle & Greesh със специален сет преди Лоу в Строежа довечера


Dokle & Greesh със специален сет преди Лоу в Строежа довечера

5064

Дуото Dokle & Greesh щe се включи на живо в предстоящото издание на музикално-литературния фестивал Sunday Art Report в столичния клуб "Строежа" довечера.

Музикантите, нашумели покрай дебютния си сингъл "Pour Out Love" (виж видео), ще се изявят с пълен сет, включително абсолютно нови парчета. Техният концерт започва от 19.45 ч.

Както MySound.bg вече извести, хедлайнър на събитието е шведската ню уейв група Лоу (Lowе).

Момчил Николов ще представи книгата си "Лудата Дорис" от 19.00 ч.. Изданието включва повестта "Пътници" и сборниците "Фрагменти от стая" и "Разкази", писани в периода 1996 – 2000. Авторът е избрал формата на късия разказ, за да потопи читателите в шизофреничния свят на съвременния човек. Героите имат имена, но не и характери. Могат да бъдат предсказани, но не могат да бъдат назовани. Отделни сюжетни фрагменти прескачат от един разказ в друг, гравитиращи около екзистенциалнините полюси на разколебания Аз – смъртта, болката меланхолията и удоволствието.

За 21.00 ч. е предвидено комедийно изпълнение по идея на Гери Турийска и с участието на Константин Лунгов от инфоток шоуто 5400 и Ясен Зердев от "Мюзик Айдъл" 2.

Лоу ще стартират шоуто си точно в 22.00 ч. Музиката на гостите може да бъде описана като емоционален поп, смесен с електронни елементи. Техните първи сингли - "The Vanishing", "Ahead Of Our Time" и "Hear Me Out" бързо им създадоха репутацията на нова надежда на шведския поп.

Бандата е сравнявана с такива артисти като Депеш Мод (Depeche Mode), Ню Ордър (New Order), Кийн (Keane) и А-ха (A-ha).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички