България изпраща Поли Генова за Дюселдорф


България изпраща Поли Генова за Дюселдорф

5504

Българският представител в конкурса за песен на "Евровизия" 2011 – Поли Генова, ще бъде на родна земя само няколко дни преди да предприеме изпълнения с надежди полет за Дюселдорф.

Певицата заминава в 14 часа на 2 май, понеделник.

Еуфорията около изпращането на победителката в родния конкурса става все по-голяма. Огромна група подготвя заради нея серия от прояви и тържества, буквално до последните минути преди заминаването й за Германия.

Стартът е с участието на Поли в предаването "Полет над нощта" по БНТ на 29 април, петък, където за гостенката ще има специална изненада от екипа.

На следващия ден - 30 април, Националното музикално училище "Любомир Пипков" и госпожа Милка Митева ще предоставят най-красивата си зала за тържественото изпращане на Генова и бенда й за финалите на песенната надпревара. Началото е в 19 часа. Поканени са представители на много медии, приятели и колеги на певицата. Апаратурата за тържеството и озвучаването е подарък за Поли от Милчо Кацаров. Ще бъде излъчен и видеоклипът към песента "На инат" с пожелание за триумф в Германия.

Специалното участие в изявата е на детската вокална група Бон бон, от която тръгна звездната кариера на Генова.

Заедно с част от формацията пее и на грандиозния концерт по случай десетгодишнината на "БГ радио" на площад "Александър Батенберг" в столицата от 20 часа на 1 май.

Очакванията са хиляди българи да подкрепят морално песента "На инат" и да пожелаят успех на Поли в Германия от центъра на София.

През последния си ден на родна почва вокалистката ще е ангажирана и с кампанията на УНИЦЕФ "Дарители" и гостуване в предаването "В неделя със..." , където също я чакат изненади.

Певицата ще изпълни ънплъгд версия на песента си за финала на "Евровизия" 2011 на живо в студиото на БНТ.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички