Джо Кокър пристига с 8 музиканти за концерта си у нас


Джо Кокър пристига с 8 музиканти за концерта си у нас

5397

Джо Кокър (Joe Cocker) пристига с бенд от осем музиканти за концерта си у нас, съобщиха организаторите от "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни".

Както MySound.bg вече извести, митичният певец събира родните фенове в столичната зала"Фестивална" на 28 май.
 
Той ще сподели микрофона си със страхотни дами, които ще изпълнят бекинг вокалите. Шоуто ще включва най-популярните и обичани песни на Кокър, с които са отраснали поколения и които продължават да са сред най-известните парчета в целия свят изобщо.

За приема си в столицата гостът има изключително скромни изисквания. Зад кулисите е пожелал минерална вода, сок от лайм и сок от червена боровинка. В гримьорната - плато със суперсвежи плодове. Специално ще бъде наблегнато на бананите. И различни шоколадови десертчета.

Джо Кокър не е пропуснал да се погрижи и за своите тур музиканти. В двете гримьорни (дамска и мъжка) ще бъдат осигурени отново свежи плодове и още чипс, ядки, сокове, местна бира, кафе и чай и по две бутилки вино.

До концерта Eventim дава уникални отстъпки от цените на билетите. Вече могат да бъдат закупени и фамилни пропуски за шоуто.

Както вече ви информирахме, след 1 май всички билети, закупени онлайн от сайта www.eventim.bg, носят на получателя си 10% отстъпка във всички ценови категории!

А тези, които искат да споделят това уникално преживяване с цялото семейство, ще могат да получат отстъпка от 15% от цената за семеен билет - за двама, трима или четирима.

За феновете, които искат да купят групов билет, пък ще има отстъпка от 20%. Груповият пропуск важи за покупка на билет за петима или повече души.

Още една изненада очаква меломаните – цялата фен зона точно пред сцената ще бъде аранжирана със столове специално за концерта. 2 000 души ще могат да се настанят удобно на първите редове в залата, докато всеобщото настроение не ги изправи на крака, за да танцуват и пеят заедно с идола си, обясняват организаторите.

Фамилните и груповите билети могат да бъдат закупени в цялата мрежа на Eventim, включително "Германос", "Пикадили", OMV, Office 1, "Техномаркет".

Онлайн билети с 10% отстъпка: www.eventim.bg

Отстъпките важат и при купуване на билети чрез новата услуга на EventimPrint@Home.

Print@home е най-лесният начин да се закупи билет онлайн чрез кредитна карта, като самият билет може да се принтира вкъщи или на работното място. Тази услуга е валидна само при покупка на билети през интернет с кредитна карта.

Print@home услугата спестява отиването до конкретна каса за получаването на билета.

Подробности за използването й - тук:

http://www.eventim.bg/portal/bg/faq/.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички