Поли Генова кацна в София


Поли Генова кацна в София

10342

Самолетът, който върна Поли Генова и нейния екип от Дюселдорф, кацна на аерогара София точно в 14.53 минути в неделя.

Много роднини, съученици, приятели и почти цялата детска група Бон бон с родителите, чакаха нашата представителка на конкурса за песен на "Евровизия" 2011.

Изненадващо (а може би не), освен екип на БНТ, пътуващ с певицата, на нейното посрещане от всички възможни български медии присъстваше само представител на MySound.bg.

Малчуганите се бяха постарали перфектно да приветстват най-бляскавата си звезда. Много цветя, плакати и колажи чакаха изпълнителката на "На инат".

Пръв от изхода на Терминал 2 се показа китаристът от бенда на Поли – Дими, последван от малката Сара (8-годишната звезда на Бон бон и дъщеря на продуцентката на Генова Рози Караславова).

Самата певица се появи след тях заедно със своята продуцентка, посрещнати с очаквани аплодисменти. "Момчетата от група Блу (Blue) бяха в еуфория от 12-е точки, дадени от България за тяхната песен! Мениджърът им много ме хареса!", довери специално за MySound.bg Поли.

После допълни, че вече е получила предложение за дует от представителя на Македония и че отношението към нея в Дюселдорф е било страхотно.

Певицата влиза в стандартен график от днес.

Първо с участие като гост в шоуто на Бон бон по телевизия "Супер 7", а веднага след това застава зад микрофона за поредните снимки на предаването "На инат" по "Нова телевизия".

Кампанията в подкрепа на българската музика приключи, но Марк О’Селски има намерение да си я превърне в своя лична постоянна кауза, защото твърдо вярва в нея. Както вече ви информирахме, с тази кампания предаването изпрати Поли Генова на "Евровизия". Поли, като един от малкото български кандидати за конкурса, около чието име не гръмнаха скандали, за съжаление не успя да се класира за финала. Въпреки това малкото русо момиче спечели симпатиите на милиони зрители с големия си глас, неоспорим чар, завладяваща енергия и убедително поведение на сцената.
 
Съжалението, че нашият кандидат в песенната надпревара се представи повече от достойно, но не получи необходимите точки, за да достигне финала, заля социалните мрежи и цялото интернет пространство. Все по-усилено се заговори за идеята България да се откаже изобщо от участие в големия конкурс.

Подкрепя ли това предложение и защо човек плаче от радост, когато е загубил, ще обясни самата Поли Генова пред Марк О’Селски в предаването след 23.00 ч. довечера.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички