Легендата Джо Кокър пристига в България с частен самолет довечера


Легендата Джо Кокър пристига в България с частен самолет довечера

4409

Джо Кокър (Joe Cocker) пристига в България довечера.

След като при предишните си две посещения в нашата страна вокалистът не е имал много време да я разгледа, сега специално е пожелал да пристигне ден по-рано. Идеята му е да направи обиколка из София, за която е чувал само хубави неща и смята, че се е превърнала в истинска европейска столица през последните години.

Както MySound.bg огласи, митичният музикант ще изнесе концерт в столичната зала "Фестивална" утре.
  
Певецът и екипът му ще бъдат настанени в един от най-луксозните 5-звездни хотели. За менюто на Кокър ще се погрижи личният му готвач, който пристига заедно с него. Точният избор на ястия все още не е ясен, поръчани са само някои от продуктите, информират организаторите от "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни".

По специално настояване на звездата ще бъде преобразена и самата зала. Спортните съблекални ще бъдат превърнати в удобни съблекални с мека мебел и приглушено осветление, а пред сцената ще бъдат подредени над 2000 стола, на които най-верните фенове ще могат да се настанят преди да се разтанцуват неудържимо на любимите си песни.

Благодарение на Eventim билетите за концерта все още могат да се купят с уникални отстъпки до 20% в цялата мрежа на компанията, включително "Германос", "Пикадили", OMV, Office 1, "Техномаркет".

Всички пропуски, закупени онлайн от сайта www.eventim.bg, ще носят на получателя си 10% отстъпка във всички ценови категории.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички