Теди Кацарова и Бон бон с празничен концерт в мол Сердика


Теди Кацарова и Бон бон с празничен концерт в мол Сердика

6367

В събота, "по право пладне" (дето се вика), голямата ротонда на етаж 1 в мол "Сердика", събра деца и родители като за голямо клубно парти.

Изключително добре подбрани от телевизия "Супер 7" ден и място. Хем да отбележи 1 юни, Ден на детето (с малко закъснение, но пък в почивен ден), хем да представи част от новите си герои в пъстрата програмна схема на този все по-популярен български детски канал.

Наред с екранните имена Джими Неутрон, Спундж Боб, И-Карли, Так и силата Жу Жу, Трю Джаксън, Дора, пингвините от Мадагаскар, Брац, Уинкс, Барби и отбор Умизуми, съвсем на живо върху мол-ската сцена, редом до един зелен хипопотам (!?), пяха и танцуваха децата от Бон бон и намиращата се в топформа Теди Кацарова.

Това беше един истински здрав концерт и то от доста посетените. Съвсем сериозно: крайно време е поп браншът в България да включи в редиците си Бон бон, защото тази детска формация със сигурност има двойно повече концертни участия в годината от всичките ни поп звезди взети заедно. Понякога малките таланти имат и по 3-4 изяви на ден. Някой друг изпълнител да се похвали с такава концертна дейност?

Да не говорим, че новите звезди на ТВ "Супер 7" (шоуто на Бон бон върви всяка неделя от 11 часа), имаха повече от звездна асистентка в това свое участие. Българската представителка в конкурса за песен на "Евровизия" 2011 - Поли Генова, им оправяше шапките и им даваше водичка...

Бон бон представиха (вихрено) предимно по-нови изпълнения, някои правени специално за епизодите на телевизионното шоу по "Супер 7". Тридесетина вокалисти на възраст от 3 до 12 години зарадваха присъстващите с атрактивна  китка от песни за животни, наречена още "музикална салата" (две дузини парчета, създадени от триото Косьо Цеков, Борис Чакъров и Живка Шопова). Подправките добави публиката със солидни аплодисменти.

Звучаха и по-сериозните хитове на децата-таланти – "Ладо, ле", "Чичото Бонбон", "Песен за Пипи" и още няколко от вече доста богатата им дискография. Казвам ви, това е формация с гигантска продукция за размерите на България и претъпкан афиш! За разлика от половината родни изпълнители, записващи по парче на петилетка и концертиращи по два-три пъти в годината.

Малко по-порасналите "бонбони" се включиха с вокали и в ролята на професионален диско балет към изпълненията на отново актуалната Теди Кацарова. Певицата наистина умее да контактува прекрасно с детска публика и създава супернастроение. Теди и Бон бон изпълниха съвместно "Street Life" и "Funny", а след тях звуча и най-новото парче на изпълнителката – "Buggie Pump", чиято видеопремиера беше преди около 20 дни.

Кацарова сподели специално за MySound.bg, че е приятно изненадана от бързия успех на този сингъл (съвместен проект с американския рап изпълнител и актьор Buppy Brown и продуцентския екип от Румъния P & P Production). Тя останала очарована, че на едно от последните й участия в Сандански част от децата в публиката припявали рефрена парчето.

После: нови игри, купища награди и отново песни от джубокса на Бон бон на живо. Нали ви казах, истинско клубно участие в сърцето на мол "Сердика" по обед.

Гласовитите малчугани пак ще са там, този път заедно с Поли Генова, на 18 юни. Преди това заминават обаче на кратко турне до "далечна Варна",  където стягат голям концерт (отново чрез телевизия "Супер 7") на 9 юни.

Така действат поп звездите!

Още от 3-годишни.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички