Поп музиката и поп-фолкът прегърнати за турнето на Фен ТВ


Поп музиката и поп-фолкът прегърнати за турнето на Фен ТВ

2032

Националното турне на Фен ТВ под наслов "Да обединим българската музика" започва във Враца днес.

Основната идея е да не се слагат граници между отделните стилове, коeто е заложенo и в програмата на телевизията.  

За две седмици певците ще обиколят осем от най-големите градове в страната, а стадионите им ще станат домакини на грандиозното шоу този месец, както следва: Русе (15), Велико Търново (17), Стара Загора (19), Пловдив (21), Хасково (23), Благоевград (25), Перник (27).

От създаването си медията обединява различни жанрове, но за първи път у нас събира за национална обиколка едни от най-изявените представители на поп-фолка, популярната и народната музика.

За многохилядните си фенове навсякъде ще пеят Алисия (вдясно на колажа), Емануела, Ивена, Теодора, Славена, Тони Стораро и Ангел заедно с народните певици Радостина Паньова и Румяна Попова, плюс Йоанна. Към тях във всеки град ще се присъединяват гост-изпълнители от съответните жанрове. Сред специалните гости на концертите са звездите Азис, ДесиСлава, Софи Маринова, Устата, Таня Боева, Джина Стоева, Лияна, Джордан, Ерик и други. Поп иконите, които ще се включват по различно време, са: Миро, Графа (на снимката вляво), Орлин Павлов, Силвия и Теди Кацарови, Аксиния и Искрен Пецов.  
Катя и Здравко от Ритон пък ще зарадват многобройните си почитатели от различни поколения в шест от градовете. Дуото работи по нов албум, който трябва да се появи официално на музикалния пазар до края на годината.

Изпълнителите обещават да пеят на живо и индивидуално представяне. Близо 40 танцьори ще партнират на артистите в представянето на техните миксове.

Водещи на спектаклите навсякъде ще са DJ Дамян и Ваня.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички