Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Звездите на Диапазон Рекърдс с летящ старт в турнето на Фен ТВ


Звездите на Диапазон Рекърдс с летящ старт в турнето на Фен ТВ

5265

Тони Стораро, Теодора, Ерик и Румяна Попова бяха само част от звездите, които се включиха в първия концерт от националното турне на Фен ТВ.

Както MySound.bg огласи, то започна във Враца този уикенд.

Топартистите на "Диапазон Рекърдс" демонстрираха пред многобройната публика не само добрите си вокални умения, а също и стилни тоалети и интересни сценични решения.

Румяна Попова откри грандиозното събитие с микс, включващ някои от емблематичните й песни. Гласовитата певица не изневери на стила си и заложи на модерен тоалет с цветя и интересна прическа. Представянето й бе подкрепено от впечатляващата хореография на танцьорите от ансамбъл Чинари.
 
Ерик предизвика фурор, изпълнявайки най-големите си хитове – "Един въпрос", "Русо гладно няма", "Огнена брюнетка" и "Поздрав за колежката". Въпреки очакванията на феновете, че ще демонстрира ексцентричност, този път той се появи на сцената в спортно-елегантен стил – с риза, дънки и кецове.

Теодора (на снимката) спря дъха на всички с перфектно тяло в "малка синя рокля", украсена със златни синджири. Сексапилната брюнетка, която отново работи в тандем със стилистката Теди Велинова и дизайнерката Нина Тодорова, е подготвила 8 различни тоалета и аксесоари за всеки един от концертите. Синеоката певица представи микс от най-големите си хитове – "Онази", "Смешна цена", "Изневерявам ти" и "Два през нощта", както и "Лоша като тях" и "Моят номер", които изпълни заедно с дуетната си половинка DJ Джери (DJ Jerry) – специален гост на концерта. Бургазлийката бе подготвила мини-спектакъл, който представи заедно с балет Фиоре. Шоуто на красавицата стартира с излизане иззад паравани от оризова хартия, а после продължи с блестяща хореография, в която се включи и самата певица. В  спектакъла балерините заложиха на различен реквизит за всяко отделно парче. Те се впуснаха в танци с ветрила, обръчи, телефонни слушалки и други.

Тони Стораро сложи грандиозен финал на първия концерт от обиколката, като представи своя 15-минутен микс с най-големите си хитове – "Милиони звезди", "Грешница", "Уникат", "2, 3, 4", "Отличен (6)", "2-е сладурани", "Какво направи с мен", "Така ме запомни", "Кой баща" и "Само тебе виждам". След това поп-фолк ветеранът многократно бе викан на бис и заби тоталния хит "Милионерче". Публиката не спря да пее с него през цялото време и нямаше зрител, който да остана безразличен. На предизвикателството да се присъединят към всеобщата еуфория не устояха дори Софи Маринова и Лияна, които също се включиха в танците.

Вторият концерт от турнето ще се състои на градския стадион в Русе от 20.00 довечера.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички