Тони Стораро редува концертите от турнето на Фен ТВ с морето


Тони Стораро редува концертите от турнето на Фен ТВ с морето

5871

Тони Стораро, който е сред основните участници в националното турне на Фен ТВ, съвместява участията си в концертите с разходки до морския бряг.

След всяко събитие звездата на "Диапазон Рекърдс" не пропуска да отскочи до родното Черноморие, за да разпусне.

Паралелно с участията си през изминалия месец Човека-глас се стягаше и за предстоящото турне на Фен ТВ. Той подготви специален микс от стари и нови песни. Както MySound.bg вече отбеляза, за сценичната си изява Стораро реши да залага на различни тоалети в концертите, като редува елегантен и спортно-елегантен стил. В представянето на парчетата му партнират красивите момичета от балет Електра.

Изпълнителят на "Само тебе виждам" е решил да се възползва докрай от слънчевото време и да не пропуска възможността да релаксира край морски бряг при всяка възможност. Затова и след всеки от концертите той отпътува към някой курорт. "Тази година беше много тежка за мен. Заради проблемите с гласа, подготовката на албума, турнето и всичко. Просто имам нужда да си почина пълноценно и съм решил да се възползвам максимално и да отскачам до морето, когато мога", довери поп-фолк ветеранът.

В своите пътешествия той обикновено е придружаван от цялото семейство– съпругата му Валя, както и синовете им – Фики и Емо.

Тони Стораро, който вече се изяви на концертите във Враца и Русе, не крие, че с нетърпение очаква предстоящата среща с почитателите си във Велико Търново, Стара Загора, Пловдив, Хасково, Благоевград и Перник, където ще премине националното турне на Фен ТВ.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички