Тони Стораро пее на болкоуспокояващи


Тони Стораро пее на болкоуспокояващи

4376

Тони Стораро прояви истинско геройство на концерта в Хасково, където бе поредната спирка от националното турне "Лято с Фен ТВ", тъй като имаше остри болки в областта на кръста.

Нито за миг обаче поп-фолк ветеранът не се поколеба да излезе пред многобройната публика. Старата травма се появи в най-неподходящия момент, но звездата на "Диапазон Рекърдс" бе категоричен, че зарадва 10-хилядната аудитория в комплекс "Спартак".

След концерта в Пловдив, където Големия Тони отново се раздаде напълно, проблемите с дисковата херния се обострили изведнъж и му причинили доста некомфорт. Изпълнителят на "Само тебе виждам" се отдал на пълна почивка, но за съжаление, болките не отшумели до следващата концертна изява.
Наложило се да вземе болкоуспокояващи, за да се появи в Хасково. "Нищо не е в състояние да ме спре да се кача на сцената. Ако трябва дори ще пея седнал на стол! В никакъв случай обаче няма да разочаровам почитателите си!", заяви Стораро минути преди да зарадва многобройните си почитатели.

Хасковските фенове на хитовия певец, разбира се, посрещнаха своя любимец с бурни аплодисменти и не спряха да пеят с него през цялото време.

Той бе викан три пъти на бис и въпреки нечовешките болки се представи великолепно.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички