Даниел Русев се забърка с американеца Brandon Walker


Даниел Русев се забърка с американеца Brandon Walker

4072

След като издаде новата си песен "I Know How" (по музика на Иван Манчовски/Stinkey) чрез няколко лейбъла зад граница, Даниел Русев започва работа с Musical Addiction LLC по няколко нови музикални проекта.

Първият от тях се очаква да бъде завършен до месец. За песента младият изпълнител ще си партнира с друг артист от звукозаписната компания - рапъра Brandon Walker/B.C. Walk от Хюстън, Тексас.

Артистите са решили текста да бъде на български и английски, като всеки пее партията си на своя роден език.

Автор на музиката и аранжимента е Румен Андонов, който е и основател на лейбъла в САЩ. Musical Addiction LLC е създаден в началото на 2009 от Румен с помощта на Brandon Walker, който има значителен опит като музикант и изпълнител. Целта на компанията е да предостави свобода за изява на артисти  от различни жанрове и стилове. Самата компания и нейният екип имат вече няколко значителни постижения. Румен Андонов изготви три албума, които  предстои да се появят на музикалния музикалния пазар. Един от тях е "The Undisputed Truth" на рап изпълнителя T. Hustle.

Новите албуми на Brandon (a.k.a. B.C. Walk) "Reality" и M.I.G.Z "M.I.G.ZTape Part I" са пуснати за свободен даунлоуд от сайта на компанията. Brandon се опитва да създаде нов стил - хип-рок.
 
Румен влезе в историята на San Jacinto College като единствения студент, който някога е композирал музика към филм и същевременно с това извършил пълното му озвучаване. Лентата е класическата версия на "Дракула".

Румен и Brandon работят и по проект с различни артисти извън територията на Хюстън, сред които M. Taylor и вокалистката Кейт Уилис (Kate Willis).

Даниел Русев нашумя с изпълненията на "Нещо ново" и "Влей се в мен".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички