Bggz, Buny & The Party Orchestra с парти в Twins


Bggz, Buny & The Party Orchestra с парти в Twins

4528

Bggz, Buny & The Party Orchestra и селекторът Лейзи Фейс (Lazy Face) обещават страхотно парти в столичния клуб Twins от 20.00 ч. на 25 януари.

Музикантите са обединени в страничен проект на БГз и Бъни (кахон) от Оратница. В него доброто настроение е с приоритет, музиката, която правим, е лека и позитивна, с много възможности за импровизация, обясняват изпълнителите. Те представят парчета на любимите си групи, както и някои от авторските изпълнения на БГз, но като цяло искат да се забавляват, докато свирят, без да си поставят каквито и да е етикети. Лейзи Фейс - известен с радиопредаването си, посветено на ямайската музика Jamaica Air Force, ще вкара в купона голяма доза фънки реге.

Pure Hip-hop feat. Fruit Sessions & Drippy е в афиша на популярния клуб за 27 януари. Ъндърграунд хип-хоп от 80-е, 90-е и началото на 2000 ще бъдат поднесени от Criteria и Nikoz от Fruit Sessions и Drippy.

Начало: 22 часа. Вход свободен.

www.fruitsessions.com

На следващия ден - 28 януари (събота), от управата на клуба канят на It’s A Swing Thing.

Събитието ще пренесе посетителите в далечната епоха на суинга и винтидж културата. Ще звучат най-добрите суинг, рокабили, джайв и рок-ен-рол от 40-е години до днес. Гответе се да ви скъсаме тирантите от танци! Цялата лудница ще бъде придружена от много нови хора, ретро облекла и весели емоции, а за най-активните ще има и награди: покани за следващото ни парти.

Така че не пестете сили и енергия и заповядайте. За вход ще се изисква само лична карта и усмивка, а настроението ще се покачва в пъти с влизането в заведението, приканват оргиназиторите.


Вход свободен, начало 22.00 ч.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички