Нина Николина специален гост на Калин Вельов и Tumbaito


Нина Николина специален гост на Калин Вельов и Tumbaito

4116

Концерт на Тумбаито (Tumbaito) и Калин Вельов със специалното участие на Нина Николина предстои в столичния клуб Студио 5 довечера.
 
Формацията ще изпълни световни латино хитове както и преаранжирани песни от предстоящия албум на бандата с български хитове от 70-е.

Певицата ще се включи в представянето на родните класики "Ропотамо", "Урок по танци" и "Нетърпение". Както MySound.bg първи огласи, музикантите от Тумбаито работят по проект с латиноверсии на български хитови песни от 60 и 70-е.  

Бендът е в състав: Мартин Ташев – вокал,тромпет, Мишо Йосифов – тромпет, Милен Петров – тромпет, Вили Стоянов – тромбон, Милен Кукошаров – пиано, Борис Таслев – бас, Стефан Кожухаров – тимбалес и Калин Вельов – конги.

Неуморният изпълнител даде накъсо с актрисата и модел Маринела Ангелова в последното си видео "Сън".

Както вече си информиран, песента е от соловия дебют на Вельов "Две лица".

Кадрите са заснети на караваната на музиканта от режисьора Александър Моллов миналото лято. За снимките Калин, Маринела и Моллов се усамотиха на плажа, а къмпингарският бивак се превърна в снимачна площадка за няколко нощи. Звездното небе, морето и и огънят са естественият декори за любовните сцени.

Дали Калин и Маринела са добри актьори, или страстта от тези кадри е реална, прецени сам, като видиш клипа "Сън" ТУК!

Парчето е шести радиосингъл (и пети видеоклип) от "Две лица". Музиката, текстът и аранжиментът са на Калин Вельов, на пианото е виртуозът Живко Петров. Песента е със специалното участие на младата поп изпълнителка Криста.

Освен маестро Петров, в парчето звучат и импровизациите на тромпетиста Росен Захариев–Рокo.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички