Crazy пиано-бар стартира с Б.Т.Р. и много настроение


Crazy пиано-бар стартира с Б.Т.Р. и много настроение

2082

Броят на пиано-баровете в столицата продължава да расте.

Криза, не-криза, тези симпатични античалга оазиси никнат като така чаканите в момента кокичета. Леденият похлупак на февруари бе пробит от горещото парти, с което пиано-бар Crazy отвори врати на булевард "Цар Освободител" 33 снощи.

Лично аз толкова много представители на медии на квадратен метър не съм виждал. Може би защото не ходя по изяви, на които премиерът е главно действащо лице. Но в Crazy имаше защо да се озова! Управителят Ангел Велчев беше избрал нетрадиционен подход за промоутиране на стартиращо заведение. Директно и много здраво рок кроше с дяволски сработените Б.Т.Р.

Как се сместиха шестима музиканти на около метър и половина площ, главата ми не го побира, но беше факт. Бандата заби спретнат сет (в две части), а саундът ѝ беше стряскащо добър. Момчетата звучаха адски подходящо за заведение с подобна странна архитектура. Може би отчасти това се дължеше и на факта, че, за да спестят някой и друг сантиметър пространство, Наско и останалите този път забиха с маломерни електронни барабани. Резултатът беше смайващо добър!

Специален гост в изявата на Б.Т.Р. беше "пернишният Френки Милър", наречен Самеца. Този човек направо разкова с емблематична бленда в убийствени кавъри на Бони Тейлър, Смоуки и всичко, което се пее с гласни струни, минали през шкурка.

Б.Т.Р. изпълниха всичките си хитове, плюс повечето вечни български класики от оня техен проект с песни на ФСБ, Щурците, Дони и Момчил и т.н. Във втората си концертна част, Наско направи мини-трибют на Бон Джоуви (Bon Jovi), стартирал с фантастична бавна версия на вечното "Livin’ On A Prayer".

Сред многобройните гости (прекрасна PR акция на Илияна Йорданова, фронтдама на 5-о чувство), бяха Милена Славова, Спенс и тайфата му, Милена от "Тройка на разсъмване", Коцето Калки, Хачо Бояджиев и разни (явно много прочути) силиконки, които нямам честта да разпознавам визуално.

След финалното "Спасение" на бетеерите, домакините лесно навиха Първата дама на българския рокМилена, за прима виста. И тя заби "Ха-ха" и "Истина" за кеф на разгорещената агитка. После в забавлението влязоха хората, предвождани от Владо Димов – бивша звезда от телевизионния формат "ФайвСтарс", които ще веселят посетителите на пиано-бара занапред.

За около 10 минути с микрофоните се изявиха дузина изпълнители и след като се убедих окончателно, че в този бар всеки втори пее, с Миленска се изнесохме в ледената нощ, а Crazy продължи да лудее до ранни зори!

На добър час ... и хубави партита! Виж снимки от партито - ТУК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички