Рафи със свое шоу на главната сцена на Spirit Of Burgas


Рафи със свое шоу на главната сцена на Spirit Of Burgas

3806

Рафи Бохосян също се участва в тазгодишното издание на Spirit Of Burgas.

Както MySound.bg нееднократно информира, фестивалът ще се състои на Централния плаж между 3 и 5 август.

Победителят от първия сезон на X Factor ще представи шоуто Old School Project на главната сцена в първата вечер на фиестата. В него Рафи събира две от най-популярните хип-хоп денс формации у нас за пърформънс, включващ ефектни танци и микс от вечни ар-ен-би, фънк, соул и хип-хоп парчета, но и актуални хитове.

На сцената, малко преди Ms. Dynamite заедно с Рафи ще се качат Forsite Crew и New Hope Crew. Forsite Crew са едни от най-добрите хип-хоп танцьори в страната, които през месец октомври тази година ще представят България на световния турнир по хип-хоп танци в Бохум, Германия. New Hope Crew са брейк школата към BSD Club. Част от Crew-to e и Queen Mary, която стана световен шампион по брейк танци миналата година. Хореографът на шоуто е един от пионерите на хип-хоп и брейк школата в България. Христо Андонов – Черния е един от създателите и дългогодишен треньор и на двете формации.

Типично в тематиката на първата вечер от фестивала Рафи и момчетата са се подготвили за един зареждащ Old School Project с много музика, атрактивни изпълнения на сцената и много, много танци.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички