Чамбао отново в България, първият концерт е в София на 7 ноември


Чамбао отново в България, първият концерт е в София на 7 ноември

4404

Фламенко-чил сензацията Чамбао (Chambao) се завръща за 3 поредни самостоятелни концерта в София, Пловдив и Варна.

Българското лято ще удължи своя саундтрак чак до ноември. Първият концерт на бандата е в  зала 1 на НДК в София на 7 ноември, на следващия ден тя ще се представи в Панаирна палата 2 в Пловдив и ще завърши в Двореца на културата и спорта във Варна на 10 ноември.

Билетите са в продажба от днес на касите на залите и в мрежата на Eventim.bg на цени от 20, 30 и 40 лева.

Чамбао са Мария дел Мар (Maria del Mar) и нейните момчета от Малага – в началото - Даниел и  Едуардо, а по-късно - Тони Кантеро, Тони Ромеро, Хуанито, Коки, Роберто, Оливер. Музиката им тръгва от любов, на плажа в Малага, под един сламен покрив в нощта на Сан Хуан, когато магията е в стихията си. И така вече 10 години, 5 албума, купища награди и признание, турне с Рики Мартин, няколко специални проекта, една книга и много, много слънце, пясък, море и усмивки. Съвсем скоро родните фенове си припомниха що за позитивна формация са Чамбао, които се изявиха в афиша на Elevation Music Festival

България е единствената територия, извън родната им Испания, където екзотичните музиканти ще изнесат три концерта. "България за мен е у дома", споделя Мария дел Мар.

"Когато дойдохме за първи път през 2006, нямах идея, че толкова много хора познават музиката ни, знаят текстовете и ни обичат. Където и да ходим, винаги най-важни са хората, които идват на концертите ни. Хората тук носят слънце в сърцата си", признава фронтдамата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички