Busta Rhymes на Spirit Оf Burgas 2012


Busta Rhymes на Spirit Оf Burgas 2012

1067

С прилично изцедени сили след първата вечер на фестивала се прибираме.

- Гига, ти нещо спомняш ли си от Busta Rhymes?
- Не, човек... В началото му бях сърдита, че закъсня с един час, после ме обзе еуфорията...

Тук място ще намери едно добре познато и доста вярно клише, че хубавите неща нямат нужда от много думи (тактично се измъквам от ситуацията, тъй като съм в горе-долу в положението на приятелката ми).

Рап величието Тревър Смит, по-известен като Бъста Раймс (Busta Rhymes), излезе на сцена в идеален комплект с DJ Scratch и Spliff Star. Надали ще ви кажа нещо ново, ако започна да ви описвам всички скачащи хора, вдигнати ръце, страхотното осветление, носещия се из въздуха дим от едно доста приятно растение, море, пясък, небе и прочее.

Те просто казаха "Ние ще ви покажем как се пляска!" и последва интерпретация на евъргрийна "We Will Rock You". Пусикет Долс (Pussycat Dolls) липсваха от цялата картинка при изпълнението на "Don’t Cha", но в чутия мъжки дует песента направо ще ви е любима.

Добре, че има Google, иначе никакъв шанс да сме в крачка със скоростните рими. На моменти хората изглеждаха като не-знаещи-къде-се-намират -  застинали на едно място, с отворена уста. Други реагираха с неистови писъци, съвсем заслужено.

Хитът "Look At Me Now" лайв и ей тук е онзи момент със зяпналата физиономия. "Gimme Мe Сome Мore" и "Break Your Neck" търпеливо дочакани. На големите екрани от двете страни на сцената се вижда цялостната картинка. Не е като да няма хора. Щастливи хора.

"Мръсен" звук. "Touch It".

А ето я и тази! "Pass The Courvoisier" като за финал. Вече можем да си отдъхнем.

Дали е някаква тенденция и дали ще се случат тези неща наистина – не е ясно, но последвали Сайпръс Хил (Cypress Hill), и тези момчета обещаха да ги чуем на живо отново на родна земя.

Отивам на плажа.

Бургаско-то ме чака.Снимки на Дара Кръстич - в секцията "Галерии".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички