Събуди се в събота! С новото видео на Бон-бон


Събуди се в събота! С новото видео на Бон-бон

3401

Помните ли филма Fame (1980)? Има и римейк от 2009. С култови сцени, в които десетки млади хора пощуряват, пеят и танцуват насред уличния трафик на Ню Йорк. Велика визия, живееща вечно благодарение на клипа на актрисата и певица Ирен Кара.

Е, сега си представете тази сцена в центъра на София, на улица "Юрий Венелин" пред арт-галерия Punto. Точно това се случи в съботната вечер, замислено и реализирано от детската група Бон-бон и ръководителката й Рози Караславова.

Причината: премиера на новия клип на "бонбоните" - "Събуди се". Родители, случайни минувачи и специални гости станаха част от шоуто, прекъсвано през няколко минути от някой преминаващ джип или такси. Супернестандартна и веселяшка обстановка, подгряна солидно от "малките Акаги" – FM (Funky Miracle) и то без микрофони, директно на тесния тротоар. Водеща с мегафон – самата Поли Генова, пракаката на Бон-бон.

Видеото (прожектирано също на тротоара) е с приказна визия, заигравки с Алиса, пищни и ултрацветни костюми, блестяща хореография, екзотични родни локации (Лещен, Омая) и студио "Силвия Мюзик", където и е записвана новата песен на формацията.

Според официалното инфо, композиторката Жени Джамбазова провокира тинейджърите, защото за тях събота е ден за репетиции, записи, снимки, създаване на всички хубави и стойностни неща. Половината от текста на парчето е и на част от децата във формацията, режисьор е Радостин Събев – Шошо, оператор - Томислав Михайлов, хореограф - Жасмина Стоянова, а продуцент - Bon-Bon Music.

В песента има и сериозно рап участие на новото хип-хоп дуо Ник Бос & Шарби Джи, които дори обявиха, че стартират паралелна творческа кариера извън Бон-бон, но явно този проект ще се забави, поне докато феновете им във Фейсбук не станат малко повече от сегашните (14 броя:)

Другата атракция във веселата промоция на "бонбоните" беше изпълнението на хита на Адел (Adele) "Someone Like You" на живо по мегафон с гласа на Деа и пианото на Бела. Получи се уникално. Като от стар грамофон с фуния.

След три завъртания на видеото на "Събуди се", вече нямаше човек в центъра на София, който да не е събуден в събота на свечеряване, а на управата на галерия Punto Art Bazar направо й се зави свят от лудеещи тийнове. Печеният "стиймпънкар" Петър Арбов беше щастлив от бонбонената инвазия и от нестандартното парти на уличното платно пред витрината на футуристичните му накити и кецове.

Много силно видео, готов дискотечен хит. Ако някой изобщо все още пуска българска музика по дискотеките!

Ако не... "Събуди се", събота е!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички