Depeche Mode vs Bon Jovi уикенд в София през април


Depeche Mode vs Bon Jovi уикенд в София през април

5238

Depeche Mode vs Bon Jovi уикенд в аудио и видео ще зарадва феновете на двете групи в две поредни вечери.

Depeche Mode партито е на 12 април, петък, а нощта на Bon Jovi е в събота, 13 април – точно месец преди концертите на двете групи в България. И двете партита са в столичния клуб 8th Ball (бивш "Фейт") и са организирани от номинираните за парти на годината на DJ Awards 2012 Telegraf DJs.

"Много хора и клубове направиха напоследък партита на тези групи с променлив успех. Ние обаче сме техни фенове и ретро диджеи с по 30 години стаж и помним всяка тяхна стъпка още от първия им ден и от първия им успех. Много ми е смешно като видя как примерно някой на 20 години, който пише, че започнал да се интересува от диджейство през 2010, прави парти на Depeche Mode. Има място и публика за всички, но какво ли може да предложи този човек на феновете, които знаят всяка песен и цялата дискография на групата наизуст – сравнено например с нас, които едва ли не сме изживели целия си живот с тяхната музика?", казва djsupermax (Ники Русиновски), единият от организаторите, вярно перо на MySound.bg.

"Ники е съавтор на книгата "Откровение: Депеш Мод според "РИТЪМ", излязла преди техния засега единствен концерт в България, която отдавна е библиографска рядкост. Правил е интервюта с бившия им член Алън Уайлдър, с Анди Бел от Ирейжър, с Крафтверк, със Симпъл Майндс и кого ли не от онези времена. Разбира се, има далеч по-отдадени от нас фенове, но трудно някой може да ни бие в този жанр – ние помним това време от собствен опит и цялата тази музика ни е минала през ръцете”, подкрепя го MC VaGro (Васко Громков), другият от организаторите, също автор - при това особено активен, на MySound.bg.

"Досегашните ни партита събираха по 300-350 души и бяха по-скоро ретро-маратони по 8 часа и с по 4-5 различни диджеи. Сега обаче сме се постарали да е нещо съвсем различно", обещават двамата.

Те подчертават, че почитателите на двете групи – и особено тези на Депеш Мод – са много взискателни, затова са подготвили специални екстри. Всяка от двете вечери ще съдържа всички клипове на официалните хитове на бандите на видео, както и някои знаменити техни лайв изпълнения. Преди началото на вечерите ще звучат съответно новите албуми на Депеш Мод и Бон Джоуви. Плейлистът нататък включва още техни ремикси, редки версии, кавъри и солови изпълнения на членове на отделните формации.

"Това е за твърдите фенове, но партитата са насочени към широката публика, затова няма да се ограничим само до двете групи-титуляри на партито. Петъчното събитие е с подзаглавие New Wave & Synth Pop Night! и ще включва още десетки хитове и групи от онова време. Съботната нощ пък е обявена като 80’s Rock & Metal Night! и тя наистина ще бъде такава, като няма да се ограничим само в 80-те или 90-те, разбира се – и двете групи свирят и до днес. Искаме обаче да пресъздадем истинската атмосфера от онова време, в което те са били най-добрите сред най-добрите, да направим буквално едно пътешествие във времето!", казват Telegraf DJs.

Васко Громков е организатор на ежегодния видински DJ Retro Fest, чието трето поредно издание бе номинирано в категорията Best DJ Party Оf The Year на последните Best DJ & Club Awards Bulgaria. Под името Telegraf DJs той и някои от другите участващи във феста диджеи организират периодично ретро партита в столичните клубове.

И в двете вечери от Depeche Mode vs Bon Jovi уикенда вратите на клуба отварят в 20.00 ч., а началото на купона е в 21.00 ч.

Входът е свободен.

Промо клип на Depeche Mode vs Bon Jovi уикенда:
http://youtu.be/4QceG1XYnuA

Depeche Mode в аудио и видео! New Wave & Synth Pop Night!:
https://www.facebook.com/events/496323373738822/

Bon Jovi в звук и визия! 80’s Rock & Metal Night!:
https://www.facebook.com/events/345955145505394/

Best DJ Of The Year Bulgaria 2012 (номинации и победители):
http://awards.bg/index.php/contest/index/1005/4

Васко Громков:
https://www.facebook.com/vasko.gromkov

djsupermax:
https://www.facebook.com/pages/Djsupermax/173304949355875

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички