Група Good Music Society откри Нощта на музеите с концерт


Група Good Music Society откри Нощта на музеите с концерт

4788

Новините от лагера на арт формацията Good Music Society (наследници на обичаните Ajabez), са следните:

*** В момента музикантите се подвизават като квартет, защото женската им част в лицето на Бо (Бояна Желязкова) и нейната цигулка са в локация Germany   (временно).

*** През последните две седмици момчетата са строили сцената на Bon Jovi за първия концерт на именитите американци в София.

*** Част от бандата продуцира и забива на живо с млад хип-хоп изпълнител.

*** Поредно издание на младежкия фестивал "Дъ Бридж" във Видин ще има и тази година между 29 юли – 4 август. (Йессссссссссс!)

"Обществото на добрата музика" в компанията на столичния кмет Йорданка Фандъкова (същата, която се снима с Бон Джоуви на мястото на Ричи Самбора), откри "Европейската нощ на музеите" на т.н Мост на влюбените до НДК в събота, 18 май. С 45-минутен сет на живо между платната с фотоси от изложбата "София и европейските столици", Мишо, Ачо, Стоян и Васето повеселиха стотици минувачи и няколко дузини домашни любимци на каишки.

В този стегнат лайв групата представи почти всичките си популярни парчета, без участието на Бо, а някъде по средата фронтменът Михаил Стефанов изтърси по микрофона брилянтна закачка с фронтмена на Bon Jovi: "Има нещо във въздуха тук тази вечер! Задушавам се! Предизвиква ми алергията! Не знам дали ще успея да завърша този концерт!":)

Иначе, за "Европейската нощ на музеите" вежливи девойки раздаваха специална карта на 33 музея из цяла София, като предпоследният обект - под N 32, беше именно Мостът на влюбените и желаещите на него получаваха първия си печат на картата. Целта беше до 02.00 часа след полунощ да се съберат поне 20 печата от 20 различни музея в битка за награди, разбира се.

Накрая музикантите от Good Music Society бяха изкарани дори на бис, не че имаше къде да се скрият преди него. Мостовете са доста открити по принцип. Бандата не е толкова активна по клубовете през този сезон, но, за сметка на това, поддържа форма с участия в различни арт и благотворителни прояви.

Палатковият лагер до крепостта "Баба Вида" във Видин ги очаква в края на юли.

Дано се запасят с достатъчно количество спрейове срещу комари, че там Мишо наистина ще види какво е да "има нещо във въздуха":)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички