Тежко се задава концертът на Parkway Drive в София


Тежко се задава концертът на Parkway Drive в София

4214

Една от най-актуалните тежки групи на съвременната сцена - Parkway Drive, идва в София за концерт на 5 юни. 

Австралийците пуснаха ново видео към песента "Wild Eyes" (на http://www.youtube.com/watch?v=YuG4-lewUTs), за да ни подгреят за турнето по повод 10 години от създаването на групата, което започва в началото на юни. Датата им в София е в самото начало на обиколката и единствена в радиус от 700 км., така че със сигурност се очаква страшно шоу от страна на бандата, както и интерес от съседни държави.

В концерта, който ще се проведе в клуб Mixtape 5, ще се включат още две банди – Melekh и Smut (Македония). Билетите са в продажба в мрежата на Ticketstream.bg по 25 лева и 30 лева на място, в случай че има останали бройки.

Количеството им е ограничено и съветваме всички да се подсигурят предварително, тъй като няма да бъде пускан допълнителен тираж, поясняват организаторите hcspirit.

Всички непълнолетни/малолетни могат да присъстват на събитието единствено с придружител и нотариално заверена декларация за съответното лице.

Вратите на клуба отварят в 18.30 ч., концертът започва в 19.00 ч.

Скоро след сформирането на бандата преди 10 години, Parkway Drive се превръща в едно от водещите имена на световната метълкор сцена. Австралийската група обикаля буквално целия свят, продава стотици хиляди копия от албумите си и е неизменна част от всеки фестивал за тежка музика. Още в началото на кариерата си музикантите подписват договор с големия лейбъл Epitaph Records, чрез които издават четири албума и две DVD-та.  През 2010 вземат наградата Best Independent Hard Rock Оr Punk Album в Австралия, а година по-късно свириха за пръв път в България, като атмосферата на концерта впечатли дори и самите групари, нагледали се на какво ли не.

Parkway Drive е една от малкото банди, които успяха да запазят началния си състав почти на 100%, а също така си извоюваха репутация на група, която никога не отменя концерт, независимо от обстоятелствата.

Събитието се осъществява с любезната подкрепа на Jack Daniel’s и Monster Energy Drink.

Mixtape 5 е на бул. "България" 1, подлез Галерия, зад НДК.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички