Свършиха билетите за Буена Виста - Хавана Лаундж!


Свършиха билетите за Буена Виста - Хавана Лаундж!

7355

Билетите за шоуто "Лайв Фром Буена Виста - Хавана Лаундж" свършиха преди няколко часа.

"Няма и от най-скъпите - тези по 70 лв.", казаха от билетния център на НДК, София.

"Дойдох да купя билети за мен и за двама мои познати от Пловдив, но... малшанс, очевидно практиката на българина да купува всичко в последния момент не е правилната. Ще пробваме на "Търси се", разочаровано призна софиянката Гергана Томова, която "MySound.bg" засече на касата за билети.

Концертът е на 6 февруари в зала 1 на столичния НДК.

Знойните кубинци пристигат у нас в добро настроение и превъзходно здраве.

Хулио Алберто Ернандес, Хулиен Овиедо Санчес и Янко Пизако, недокоснати от годините, смело ще демонстрират своите вокални, инструментални и най-вече танцувални умения, на които тукашните им връстници, а и не само те, смело могат да завидят, заричат се организаторите от "Жокер Медия".
 
Верни на максимата, че „aко искаш да живееш дълго и щастливо на земята, не трябва да се щадиш за нищо”, признатите в цял свят артисти и колегите им от групата Афро-Кюбан Олстарс ще разкрият пред българската публика безценната  тайна на здравето и дълголетието.

Шоуто от Куба, страната на столетниците, ще достави голяма доза горещи страсти, емоции и разнообразие от ритми, с цел да повдигне на тонуса и осигури добро настроение.

А неповторимият глас на гранддамата Тереза Гарсия Катурла, като истински елексир на младостта, ще накара всеки в залата да остави болката си пред вратата, допълниха организаторите.

Още от Уърлд/Латино


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички