Ретро фолкът днес - тема на Пусни водата


Ретро фолкът днес - тема на Пусни водата

4090

Ретро фолкът днес е една от темите на "Пусни водата" с водещ Любен Дилов-син по TV7 този уикенд.

Предаването започва в 09.00 ч. в неделя, 29 септември, като част от "Терминал 7". Дилов ще разкаже подробности около старта на сериала "Секс, лъжи и ТВ 8 дни в седмицата" заедно с Валя Войкова и Уляна Чан. Другите гости, които ще се опитат да "удавят" водещия, са Радо Шишарката (на снимката) и Димитър Андонов, Хисарският поп – човекът с най-богат репертоар в България - над 500 песни.

Водещите Ива Екимова и Венета Харизанова ще бъдат със зрителите в събота, 28 септември, точно в 12.00 ч.,  в "Жените говорят". Първите събеседници в студиото ще бъдат повече от шумни. Това са Ангел и Моисей. Към тях ще се присъедини и половинката на Ангел - Дорина, момичето, което превърна техния дует в трио. Водещите ще потърсят и отговор, какъв е пламъка на любовта.

Следващите гости - Ивет и Луиза Григорова, ще поговорят за дързостта и красотата в отношенията между майка и дъщеря. За първи път те ще застанат и заедно в ефир. Младата актриса Луиза ще разклие любопитни подробности за проектите си на сцената и снимачната площадка. На финала Наско група Б.Т.Р. ще представи  най-новия клип на групата.

За тайната сватба и сбъднатите мечти в неделя, гостувайки в "Жените говорят", ще разкажат Антония Петрова - модел и "Мис България" 2009 и "Мисис Русия" 2012 заедно със съпруга си Александър Бередин. Другите гости в студиото на Жени и Мая ще бъдат любимците на цяла България - Катя и Здравко от Ритон, с които ще си поговорят за конкуренцията и ударите под кръста в музиката.

Водещата Диана Алексиева ви очаква на 29 септември  неделя точно в 15.00 часа с рубриката "Игри на съдбата". За да  разкаже историята на Мария Бонева – единадесет години след заливането й с киселина.

Мария и дъщеря й ще споделят своите спомени от злощастната случка от дистанцията на времето. Помъдряла, преосмислена и по-силна, Бонева разкрива подробности от конкретния ден и през какво е преминала в месеците след като отнеха нейната красота.

Разказ за болката и безсънните нощи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички