Проектът Смели сърца с официална премиера в Rock It


Проектът Смели сърца с официална премиера в Rock It

4817

Иде Коледа!

Време за празници, финални концерти за годината и много благотворителност. Време и за "Смели сърца". Това е новият проект на Емо Анчев и група Конкурент. Песен, видео и кауза в подкрепа на онкоболните деца с особено тежки диагнози.

Вторник вечер. Столичният клуб Rock It е както винаги уютен, топъл и прекрасно озвучен. Емо Анчев сърдечно посреща гостите и скромно обяснява, че ще видим видеото, ще се изпълни парчето на живо и ще пием по едно питие. Ще се събират и средства за Светли, койт е главният герой в клипа.  22-годишното момче от Перник от години се бори с рядка форма на рак на белите дробове, но не спира и сам да помага на други хора в неговото положение.

На линия са всички действащи лица в "Смели сърца" - Звезди от Ахат, Буги Барабата, Дидо от D2, Ерол от Уикеда и Тони Чембъра от Монолит. Отсъства само Мариана Попова, но Емо обяснява, че с дамите винаги е малко по-сложно, а и петима страхотни певци са му предостатъчни тази вечер на сцената, заедно с неговите верни колеги от Конкурент.

И е напълно прав.  Вокалистите забиват жестоко и с лекота. Истинско рок братство. Барабата ръси бисери, Ерол е сериозен, "младежът" Дидо натиска с глас и фронтменски пози, а Емо, Тони и Звезди вкарват безупречни височини. Положителна енергия кипи отвсякъде. Няма надувки, няма преструвки. Тези хора са истински.

И точно преди всичко да приключи на 6-7-мата минута, Звезди призовава Конкурент след като така и така са на сцената, да посвирят още малко. Емо не се дърпа много и последват близо 20 минути разпяване на публиката с "Аз съм твоят вечен Конкурент" и "Дай ми време" – емблематични български рок химни от 80-те години на 20 век.

В първото парче пеят и останалите изпълнители, има си дълги сола, продължителни финали и всичко като на един мини-лайв, свързан с промоция.

"Смели сърца", освен благотворителната си роля, е много здраво и хитово рок парче, събрало гласовете на едни от най-популярните, но и много различни като стил изпълнители. Резултатът е прекрасен и дано кампанията да има ефект.

Аплодисменти!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички