Поредна истерия за билети за Лили Иванова


Поредна истерия за билети за Лили Иванова

4088

Билетите за концерта на Лили Иванова в Националната опера и балет са  изчерпани.

Както е известно, примата ще пее на тази сцена за пръв път на 13 февруари, четвъртък. Уникалното събитие, наречено "Любов в операта", ще започне в 20.00 ч. в нощта срещу празника на влюбените Свети Валентин и ще се превърне в подарък на Лили за верните ѝ фенове.

За никого не е тайна, че ценните пропуски дори се харчат на черно срещу двойни и тройни цени. За да предотвратят нелегалната търговия, организаторите ще пускат по няколко билета всяка сутрин до самия ден на спектакъла.

Втора подобна изява на Лили, но вече с участието и на звездния Васил Найденов и симфоничен оркестър, чиято дата обаче още не е уточнена, анонсира Димитър Тодоранов - управител на ""Ендевър Ентъртеймънт", организиращ "Любов в операта". "Имаше идея да запишем този концерт, но впоследствие решихме - нека хората, които дойдат на 13 февруари, да съпреживеят нещо наистина уникално, само като за тях", издаде Тодоранов.

Някои от своите вечни хитове голямата звезда на българската поп музика ще изпълни за първи път в нов аранжимент, направен специално за този концерт и под акомпанимента на 15 музиканти. На сцената с Иванова ще бъде камерен състав от  елитни музиканти, сред които Ангел Дюлгеров (китара), Веселин Веселинов-Еко (бас), Орлин Цветанов (цигулка), Огнян Енев (пиано/тромпет), Росен Ватев (барабани), Пламена Жекова.Част от тях споделиха тримуфа на популярната изпълнителка в столичната зала "Арена Армеец" през 2012.

Подгряващ на родната прима ще бъде Зоран Янич - най-добрият китарист на Сърбия на класическа китара, който ще представи 45-минутен репертоар, част от който ще бъде и кавър на една от песните на Лили. Освен концертиращ изпълнител, известният музикант е и преподавател в Белградския университет.

Уникалната акустика и изисканата атмосфера на Националната опера гарантират бляскаво и неповторимо преживяване, уверяват организаторите, пояснявайки, че специалната сцена със 100 кв. м екрани и 100 осветителни тела ще бъде строена два дни.

Първият по рода си концерт се организира от "Ендевър Ентъртеймънт" с подкрепата на "Булгартабак". Мисията на проявата е набиране на средства за осъществяване на проекта "Музиката е море".

На плажа в Лозенец ще бъде изградена сцена-роял, която ще събира творци от различни видове изкуства.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички