Лиса Стенсфийлд с нови песни и стари хитове в София


Лиса Стенсфийлд с нови песни и стари хитове в София

4197

Лиса Стенсфийлд ще представи не само досегашните си хитове, но и парчета от своя горещ албум - "Seven", чиято световна премиера се състоя на 31 януари.

Както е известно, голямата британска поп, фънк и соул вокалистка ще пее за първи път у нас в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 1 юни, сбъдвайки мечтата на хиляди български меломани.

Изпълнителката удължи изключително успешното си европейско турне през изминалата година и предостави възможност на многобройните си фенове в продължение на близо два часа да слушат най-популярните й песни, сред които "Аll Аround Тhe World", "Never, Never Gonna Give You Up", "This Is The Right Time", "Make Love To Ya" и "The Real Thing".

Песните на Лиса са част от саундтрака на живота на две поколения и са спечелили безброй награди. Албумите и синглите на британката, която се изявява и като актриса, са над 20 милиона екземпляра.

Представители на поколението, което днес е между на 35 и 45 години, твърдят, че Стенсфийлд е водещата за душата им дива заедно с Ани Ленъкс, Шаде, Тони Бракстън и Ен Воуг. Хитовете й са нeизброими, а дуетите с Бари Уайт и с Джордж Майкъл - емблематични! Нейният уникален концерт пред 80 хиляди души на стадион "Уембли" в Лондон през 1992 остава в историята и абсолютно утвърждава Лиса като една от най-запомнящите се в света изпълнителки на живо с изключително елегантен и магнетичен стил.

След известно прекъсване, Стенсфийлд обяви: "Време е за завръщане, време е за нов албум с истинска стойност" и отново влезе в светлините на прожекторите. Лиса започна своето триумфално турне, обикаляйки Западна Европа сред своята публика с впечатляващи изяви. Големите зали на обиколката бяха бързо и изцяло разпродадени, въпреки сравнително високите цени на пропуските.

Лиса Джейн Стенсфийлд е родeна през 1966 в Манчестър. Започва своята кариера през 1980. След първите си сингли тя сформира групата Blue Zone, но само четири години по-късно започва солова кариера, залайки на соул, ритъм-ен-блус и поп.

Билети за концерта в НДК, организиран от "Кийн Актс" и "БГ Саунд Стейдж", се продават в мрежата на "Ивентим" на цена 80 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички