Аз съм дърт пияница хит от първия епизод на България търси талант


Аз съм дърт пияница хит от първия епизод на България търси талант

8761

Стотици хиляди кандидати се явиха на предварителните и същински кастинги за участие в "България търси талант".

Както MySound.bg информира, шоуто тръгва в ефира на bTV от 21.00 ч. на 3 март, понеделник. Как протекоха кастингите в 8 от българските градове и какви таланти срещна журито, зрителите ще разберат от 12-те риалити епизода, които ще се излъчват в дните понеделник и четвъртък от 21.30 часа. Същинската надпревара за титлата ще започне през април, когато ще бъдат излъчени полуфиналите, които през този сезон са 6. За първи път и финалистите ще бъдат 12 души, а не 10 както досега. Третият сезон на шоуто се отличава и с това, че журито се състои от четирима души – Ваня Цветкова, Есил Дюран, Любен Дилов и Асен Блатечки, което означава, че две "да" вече няма да са достатъчни.
 Още в първия епизод  зрителите ще станат свидетели на уникалността на шоуто, журито, водещата и на талантите, които не признават граници. Водещата Мария Силвестър ще връхлети в предаването по начин, който ще я принуди да разкрие таланта си да изчисти без никой да я забележи мухите от зъбите си. Това ще провокира Любен Дилов да каже по неин адрес, че е "правена в пристъп на лудост по време на бунт". Красотата и характера на Мария ще бъдат в основата и на отправеното към нея предложение за брак.   
 Любен Дилов ще бъде пък членът на журито, който още с първото изпълнение на кандидат-таланти ще си навлече гнева на Ваня Цветкова и двамата ще се скарат. По отношение на друг кандидат Ваня ще влезе в спор и с Асен Блатечки. В първия епизод на шоуто на сцената ще се роди най-новият музикален хит "Аз съм дърта пияница", зрителите ще се насладят на умения в карвинга, бъбъл шоу (шоу със сапунени мехури), ще разберат защо Майкъл Джексън е трябвало да работи като аниматор, как е изглеждал първият лигавник на Любен Дилов и първият биберон на Асен Блатечки, а за финал младеж от Дупница ще разплаче Есил и Ваня, както и публиката в залата и ще провокира журито да каже цели четири път "да".
Последните кастинги за третия сезон на шоуто преминаха под знака на големите групови изяви и еротиката - празник за мъжката аудитория. Еротичните танци и разхвърляните по сцената дрехи радваха мъжките очи, а най-облагодетелствани бяха господата от журито Асен Блатечки и Любен Дилов, които бяха затрупани от сутиени по време на един от номерата. За финал гравитацията в залата промени дългоочаквана изкусителка, която представи танц на пилон, издават от екипа на предаването. Есил Дюран (на снимката) и Ваня Цветкова също не останаха пренебрегнати. Благодарение на заложбите си, атлетичните гимнастици успяха да спрат дъха на нежната част в журито и публиката. Бяха показани рядко срещани таланти, които останаха запомнени. А участникът, който извади рамото си като част от своето представяне, втрещи всички присъстващи.

Сред кандидатите за слава, борещи се за наградата от 60 000 лева и титлата "талант на България", бе група от 30 деца, облечени като африкански балерини, група младежи, на които им предстои изява на сцената на световно първенство, и ромски оркестър, който с лекота вдигна на крака голяма част от публиката. Групата зарадва присъстващите с ремикс от популярни песни. Участието на граждани от други страни успя да породи положителни емоции в журито и да го впечатли с номерата си, някои от които изпълнени на български език, а родни таланти изненадаха с номер в американски нюанси.

В края на снимачния ден голяма част от екипа на предаването изненада всички присъстващи с уникален авторски номер. Началото на изпълнението бе дадено от колоритната Мария Силвестър - водещата ще посреща и ще изпраща кандидатите, човек, който ще им вдъхва кураж и ще е част от представянето на техните таланти.

Облечени в атрактивни костюми, познати лица от снимачната площадка излязоха на сцената и се представиха с предварително подготвена хореография, а журито бързо откликна на поканата и се присъедини към останалите на сцената. С това бе сложен краят на кастингите за третия сезон на "България търси талант".
 
Тези и още други изненади зрителите на btv ще видят на 3 март.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички