Wartime съпорт на Gamma Ray


Wartime съпорт на Gamma Ray

3869

Българската банда Wartime ще бъде съпорт на Gamma Ray в концерта със специалното участие на Rhapsody Of Fire.

Както MySound.bg нееднократно писа, събитието е в столичната зала "Универсиада" на 27 март.

Нашите момчета ще допълнят липсващото звено на този изключително майсторски китарен спектакъл, за да се превърне в няколкочасово пауър метъл тържество, подчетават организаторите BGTSC. Групата ще присъства в пълен състав и на препартито. Според вече известеното, то ще състои в клуб Rock It в София на 26  март, сряда.

Уникалният купон, чийто начален час е 20.00, включва и срещи с участниците в Empire The Undead Tour 2014. От страна на Gamma Ray официално е потвърдено 100% присъствие, а италианците Rhapsody Of Fire се надяват също да бъдат в пълен състав. Момчетата от Wartime  са подготвили приветствие-изненада за Кай Хансен и компания. На купона всеки ще може да се докосне до своите любимци, да ги поздрави лично, да ги покани на масата си, да ги почерпи, да се снима с тях в уникална обстановка, да получи автограф или да поговори с тях. Освен сета на Wartime ще звучи музикален микс от любими песни и изпълнители на гостите.

На входа предимство ще получат притежателите на билети за концерта,  пропуски за който ще се продават и в Rock It. Цена на входа: 5 лв.

Wartime е сред най-силните и технични български концертни банди.  Историята на формацията започва през 1997. Оттогава до сега тя  претърпя неколкократни промени, като дори някои от членовете са сменяли инструментите, на които свирят. След дебютното ЕР "Perfect World" (1998) и двата демопроекта "Entrapment" (2000) и "Preordained Game" (2006) на бял свят се появява "Against Destiny" (2010) - отличен албум на много високо ниво, а и стопроцентов техничарски траш метъл. Близо три години по-късно музикантите се налагат като №1 експериментатори, а и напомнят защо са от водещите формации на местната екстремна сцена с още по идейния "Solar Messiah" (2012) (обложката на снимката). Той включва вече пауър и прогресив елементи. Албумът беше обявен за BG Album No1 на Metal Hammer - 2012, BG Album No1 на читателите на Pro-Rock – 2012.

Групата е почти готова и с материала по следващия диск, който се очаква да бъде издаден до края на годината.

Wartime - "Palette Of Grey":
http://www.youtube.com/watch?v=nREiZYpGptc

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички