Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Мая Бежанска Лейди Гага в Като две капки вода


Мая Бежанска Лейди Гага в Като две капки вода

4888

Мая Бежанска ще влезе в ролята на скандалната Лейди Гага в поредното издание на "Като две капки вода", което ще бъде излъчено по Нова от 20.00 ч. на 31 март.

Световноизвестната певица Пинк ще кацне на сцената на шоуто в понеделник. Завладяна от магията на предаването за преобразявания, българска изпълнителка ще влезе в нейния образ, за да изпита удоволствието и да пресъздаде енергията на певицата, известна с нестихващия си ентусиазъм. Дали родната ни певица няма да жертва косата си заради ексцентричните прически на Пинк?

Едно от най-големите предизвикателства за професионалните гримьори ще бъде Деян Донков. Той трябва да влезе под кожата на рапъра 50 Cent, но чисто физически двамата нямат нищо общо. Гримьорите ще трябва да поработят над 5 часа, за да бъде трансформацията максимално реалистична. Друг сложен образ ще бъде Павел като Мик Джагър. Британският вокал на легендарните Ролинг Стоунс има специфично лице, много изсечени черти, голяма уста и запомнящи се движения на сцената. Как ще се справи екипът гримьори и ще успее ли Павел да влезе под кожата на Джагър?  

Останалите типажи също ще бъдат изключително трудни за интерпретация довечера, когато ден преди деня на шегата шоуто ще изправи участниците пред сериозни предизвикателства. Неве ще бъде британската сензация Джон Нюмън, Иво ще качи октавите за Марая Кери, красавицата Стефания ще се превърне в страшния Алис Купър, Нети ще стане Паша Христова, а Къци - Слави Трифонов.

Именно Къци е приготвил още една изненада за своите почитатели. Навръх деня на шегата – 1 април, той представя своята книга с вицове, събрани от неговото творчество във Facebook. Интересен факт е, че на корицата е неговият опонент, но и вече добър приятел Фънки.

Както е известно, Нети удържа втора победа в предишното издание на "Като две капки вода", превърлъщавайки се в Сюзън Бойл, въпреки че зрителите дадоха най-много точки на Иво и неговото преобразяване във Фреди Меркюри. Нети успя да разчувства всички в залата и пред телевизионния екран с изпълнението на "I Dreamed А Dream". Своята награда от 1 000 лв. изпълнителката дари на Дома за артисти ветерани.

Втора излезе Мая Бежанска в образа на Мариус Куркински, изпълнявайки парчето "Стига бе". Павел отново изуми всички с поредната си женска роля – този път Роси Кирилова. Стефания Колева върна романтиката с Мерилин Монро, а Деян донесе енергия с Били Айдъл.

Къци Вапцаров пък претърпя коренна трансформация в чернокожия тийн идол Джейсън Деруло.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички