Роб Бърч (Stereo MCs) със специално видео преди партито в София


Роб Бърч (Stereo MCs) със специално видео преди партито в София

4507

Роб Бърч записа специално видео, в което кани всички български фенове на партито на Stereo MC’s. Както е известно, то ще се състои  в Sofia Live Club от 23.00 ч. на 26 април. Ето какво казва певецът (вляво на снимката).  Промоционалните билети от 20 лева се изчерпаха, информират организаторите от "Арт студио", В мрежата на Eventim (магазини "Германос", "Пикадили", "Техномаркет" и бензиностанции OMV) все още могат да бъдат намерени пропуски на редовна цена от 30 лева. На място ще струват 35 лв.

18+Роб Бърч и Ник Халъм ще се представят с диджейски сет, предхождащ появата на новия им албум. Осмият студиен диск на популярната британска банда се очаква в средата на годината.

На сцената заедно с Роб и Ник ще се качи и MС Five Alive. Звездната тройка обещава да даде на феновете си нещо напълно различно тази година.  Момчетата от Stereo MC's са решили да обиколят европейските клубове с  изцяло нов сет, включващ UK Bass, Electro House и Dubstep Breaks, съпроводени от енергичните живи изпълнения на самия Роб и MС Five Alive.  Непосредствено преди тях за доброто настроение на посетителите ще се погрижи Groovemasta. Често спрягани за една от най-емблематичните групи в Обединеното кралство с номинации за Mercury, награди  и милиони продадени албуми, Stereo MC's не са вдигнали кариерата си на трупчета, а продължават да радват своите фенове с многобройни участия и концерти.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички