J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в Зад кулисите по ФЕН ТВ


J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в Зад кулисите по ФЕН ТВ

4542

Екипът на ФЕН ТВ ще срещне зрителите със някои от най-големите звезди от ефира на музикалната телевизия.

Това ще се случи в предаването "Зад кулисите", което ще бъде излъчено в 13.30 тази събота, 12 април.

Както MySound.bg писа, миналата седмица J Balvin изнесе концерт в НДК в София. Непосредствено преди изявата си Хосе, както е истинското име на изпълнителя, даде доста любопитно интервю за ФЕН ТВ. Пред камерата той сподели своите съкровени мисли и чувства за музиката, жените, семейството, приятелите и... татуировките си. Зрителите ще почувстват и атмосферата от изявата на популярния колумбиец (на снимката) и ще видят живи изпълнения на "Tranquila" и "Sola".

Азис покани екипа на ФЕН ТВ на гости в своя дом, за да представи последния си албум "Azis 2014". Дискът излезе в началото на миналата седмица и това бе просто повод за срещата ни с Краля на поп-фолка, обясняват от медията. Всъщност, зрителите на "Зад кулисите" ще разберат много любопитни и актуални подробности и от личния живот на изпълнителя, деликатно измъкнати от ловкия репортер Даниела Симеонова.

Главни герои в третия репортаж са Ангел и Алисия на снимачната площадка към най-новото им видео "Плачи сега". Интересен е фактът, че за пръв път звездата на ФЕН ТВ Алисия влиза в ролята на арт директор на продукцията. Певицата споделя, че, макар в новата песен да е само featuring, чувства целия проект като своя рожба.

Алисия и екипът на Йордан Петков работиха съвместно и над монтажа миналата седмица, а лентата излезе в ефира на ФЕН ТВ вчера.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички