Иво Танев става Адел в Като две капки вода


Иво Танев става Адел в Като две капки вода

4782

Две изненади очакват зрителите в поредния епизод на "Като две капки вода", който ще бъде излъчен по Нова от 20.00 ч. на 14 април, понеделник.

Милица, която често коментира, че едвам се сдържа да "скочи" на сцената, ще изпълни песен на Кристина Агилера. Така тя от брюнетка ще се превърне в блондинка. На нейното място на катедрата на журито ще седне един от най-обичаните български изпълнители и продуцент на млади музиканти - Графа. "Нямам търпение да се изненадам от изпълненията в "Като две капки вода", коментира той и добави, че е фен на шоуто.

8-те участници са изправени пред нови предизвикателства. Победителят от миналия път Деян Донков ще бъде емблематичния вокал на Хиподил Светльо Витков, Иво Танев отново ще се превърне в блондинка с уникален глас - Адел. На Къци се падна Риана, а Павел ще бъде журито на "Големите надежди" - Любо Киров.

Рулетката на късмета определи следните роли за дамите: Стефания ще бъде ексцентричния Бой Джордж, Неве - Васил Найденов, Мая - Едит Пиаф, а Нети - Арета Франклин.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички