Силви Вартан: Дума по дума


Силви Вартан: Дума по дума

3775

Изящният автобиографичен роман "Дума по дума", подписан от неповторимата Силви Вартан, вече е на книжния пазар у нас в каталога на издателство "Колибри".

"Дума по дума" (превод: Венелин Пройков, цена: 15 лв., 312 стр.) е увлекателен набор от наблюдения, мисли, емоции и впечатления, композирани така, че да осигурят на читателя код към личността на най-обичаното "йе-йе момиче" в България.

Силви Вартан е световноизвестна френска певица и киноактриса, родена в България. На 7-годишна възраст тя напуска родината си, а десет години по-късно записва първата си песен в Париж. Тя е не просто една от гранд дамите на френската музика, а борбена и чувствителна жена, покорила интереса на милиони почитатели по света с неоспорим талант, елегантно сценично присъствие и благородство на духа.

Премиерата на книгата (корицата на снимката) с участието на самата Вартан ще се състои в София на 23 април, ден преди знаменитата дама да представи актуалния си албум "Силви в Нешвил" пред българска публика. Както MySound.bg вече огласи, изпълнителката пристига по покана на BG Sound Stage и Keen Acts за концерт в зала 1 на НДК.

"Силви в Нашвил" ("Sylvie à Nashville")събира едни от най-добрите студийни музиканти,  интерпретиращи класическите парчета на американския блус и кънтри рок, по начина, по който тя си ги представя. И резултатът е такъв, че веднага след премиерата си във Франция албумът спечели почитателите и генерира безпрецедентно вълнение сред феновете на певицата и в социалните мрежи.

"Все пак си оставам оптимистка. Когато си дадем труд да опознаем другия, ни става ясно, че в основата си всички сме еднакви, независимо от разликите в културата и произхода. Усещам го в пълна мяра всеки път, щом замина на турне: пея пред безкрайно разнообразна публика из целия свят, но емоцията всеки път си е същата, както и радостта да бъдем заедно", признава Силви.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички