Део, Играта, Алекс Раева и Дончо на Великден в Paradise Center


Део, Играта, Алекс Раева и Дончо на Великден в Paradise Center

3723

За първи път тази неделя известните български певци и водещи Део, Играта, Алекс Раева и Дончо (на снимката) ще излязат на една сцена навръх Великден.

Домакин на музикалния пърформънс ще бъде търговско–развлекателният комплекс Paradise Center. Концертът ще се състои на водната сцена при централния атриум (панорамните асансьори) и ще започне в 16.30 часа. Преди това отново там ще се проведе инициативата "Донеси своя бияч", посветена на празника.

"През последната година Paradise Center промени представата за шоу, показвайки че развлеченията и шопингът могат да се случват заедно, както и че една търговска зона, заобиколена с модерни магазини, може да бъде особено подходяща локация за концерти. Всичко това вече влияе позитивно на публичния живот у нас и аз съм сигурен, че тази тенденция ще се засилва в бъдеще", сподели Део по повод предстоящия празничен концерт.

Събитието ще бъде кулминацията в наситената програма на Paradise Center по случай Великденските празници. Изненадите за посетителите започнаха на 15 април, когато на първия етаж в близост до салона на "100 грама сладки" се появи кошара с живи зайчета. На 18, 19 и 20 април всички гости на лайфстайл центъра ще могат да се снимат в специално обособения за целта празничен фото – корнер, а на 19 април най-малките посетители ще могат да се включат в училище за боядисване на яйца, както и в специален уъркшоп, по време на който ще могат да рисуват своите лица, наподобявайки великденски яйца. Празничната атмосфера ще се допълва от чаровни самодиви и караоке със Супер Любо. На 17 април в пинг понг клуб "Парадайз" пък се проведе Великденски турнир по тенис на маса за аматьори – жени и мъже, като победителите в кръговия турнир получиха титлата Шампиони на деня, както и парични награди.

Празничната програма на Paradise Center ще се проведе броени дни след откриването на новия сезон на развлекателния комплекс Skypark в Paradise Center на 12 април. Събитието събра огромен брой малки и големи почитатели на екстремните забавления. Проявеният интерес към увеселителния парк се дължи на това, че той е първият у нас, който се намира на покрив - тераса, придавайки по този начин съвсем различен мащаб и усещане на своите посетители.

Любопитно е също, че Skypark е проектиран от Валерио Мацоли, който е представител на екипа по проектирането на "Дисниленд" в Париж.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички