Нов етап, нов регламент и нови предизивикателства в Dancing Stars


Нов етап, нов регламент и нови предизивикателства в Dancing Stars

3688

Елиминациите в Dancing Stars стават все по-ожесточени и двойките ще имат час по-малко за битка на дансинга в поредното издание на шоуто, което ще бъде излъчено по Нова от 20.00 ч. на 17 април.

От 15, двойките свече са 9. Всеки четвъртък оттук нататък не две, а три двойки ще дават най-доброто от себе си в деня на елиминации. Те ще трябва да решат с какво ще впечатлят зрителите, за да се преборят за оставането си в шоуто - дали любим танц или изцяло нова хореография.

Дойде и моментът, в който журито ще дава ритъм в Dancing Stars. Предишния път Галена отправи първото отборно предизвикателство към участниците. Във вторник от 20.00 часа ще се представят отборите на Светльо и Михаела и Нели и Наско един срещу друг. Те ще имат възможност да добавят още 10 точки към своите оценки, ако танцът им победи, съответно с пасо добле и танго.

Михаела и Светльо се завърнаха на челната позиция, след като две седмици лидерството им бе отнето от Албена Денкова. Тяхната салса бе избрана и за Танц на зрителите. На дъното на класацията остана Елена, за чиeто представяне Алфредо Торес вдигна безпрецедентна оценка - 1.

"Те изпуснаха цялата хореография", са думите на майстора по салса.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички