Спечели книгата на Силви Вартан Дума по дума


Спечели книгата на Силви Вартан Дума по дума

3877

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Колибри", в чийто каталог се появи автобиогафичният роман на Силви Вартан "Дума по дума".

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с интригуващото четиво.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:  

Чие дело е преводът на "Дума по дума"?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Vartan

Очакваме до 16.00 ч. на 23 април, сряда.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

"Дума по дума" (цена: 15 лв., 312 стр.) е увлекателен набор от наблюдения, мисли, емоции и впечатления, композирани така, че да осигурят на читателя код към личността на изпълнителката.

Тази пролет издателство "Колибри" чества Международния ден на книгата и авторското право с паметна литературна среща! Българската премиера на автобиографичния роман на Силви Вартан ще се състои в присъствието на авторката на 23 април.

Събитието се осъществява с партньорството на Френския културен институт в София. Легендарното "йе-йе момиче" на френската музика ще участва лично в представянето на своята най-съкровена изповед - една крепка дантела от думи, които несъмнено ще оставят бразда в паметта на читателя. Очаровала света с красотата на своя талант, с естествената си елегантност и прямота, прочутата френска певица, която е родена в България, се завръща, за да се срещне с почитателите на своето изкуство в зала 1 на НДК на 24 април.

Концертът е организиран от BG Sound Stage и Keen Acts.

Както MySound.bg нееднократно информира, изпълнителката ще представи актуалния си албум "Силви в Нашвил" ("Sylvie à Nashville"). В диска участват едни от най-добрите студийни музиканти,  интерпретиращи класическите парчета на американския блус и кънтри рок, по начина, по който Силви си ги представя. И резултатът е такъв, че веднага след премиерата си във Франция проектът спечели почитателите и генерира безпрецедентно вълнение сред феновете на певицата и в социалните мрежи.

Наскоро изпълнителката на емблематичната песен "Марица" стана почетен гражданин на София. Години наред основаната от нея фондация подпомага активно множество инициативи в сферата на детското здравеопазване в България.

"Сега, когато пея, се вълнувам много повече от онова, което ми дават хората. На младини ме поглъщаше безумието на мига и може би не съм възприемала тъй силно реакциите на публиката", признава Вартан (в компанията на Мик Джагър (вляво) на снимката).

"Животът без идеал е живот без сол", допълва именитата дама.

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за фланелка с логото на Crashbrake (Крашбрейк) от специалната ЛИМИТИРАНА серия

Виж как ТУК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички