Участниците в Като две капки вода празнуват Великден заедно


Участниците в Като две капки вода празнуват Великден заедно

3973

Дори един от най-големите християнски празници Великден няма да спре репетициите в "Като две капки вода".

Всички 8 участници ще са готови за нова доза забавления от ефира на Нова от 20.00 ч. на 21 април, понеделник.

Мая, Нети, Стефания, Неве, Деян, Павел, Иво и Къци ще съчетаят празника с подготовка за шоуто. Навръх Великден, всички заедно, като едно голямо семейство, ще репетират за 7-мия концерт в шоуто.

"В почивните дни ще бъда с най-близките си хора в моя роден град Видин, яйца ще боядисваме в събота", сподели Деян Донков. За Къци боядисването на яйца е сред най-страхотните семейни забавления, "наред с това сами да си правим мартениците", заяви той. Иво Танев ще "избяга" за малко на вилата си, където трябва да поработи на двора.

А в понеделник ни очакват следните звездни преобразявания. След като Къци спечели с Лили Иванова, сега това предизвикателство стои пред Деян Донков. Отново Адел, но този път за Неве, Стефания ще се завърне в образа на жена с Уитни Хюстън. Иво сбъдна мечта с Лучано Павароти, а също и Павел с Роби Уилямс. Къци ще влезе в образа на Емил Димитров, а победителката МаяEruption. На Нети се падна да влезе в образа на Джъстин Тимбърлейк.

Първа победа в предаването извоюва Мая Бежанска в предишното издание на шоуто. Преобразена като Едит Пиаф тя изпълни вечната песен "Non, je ne regrette rien" и спечели вота на своите колеги и зрителите. Нети пък бе избрана за победител от журито за невероятното й превъплъщение в Арета Франклин.

Павел изпълни хита на Любо Киров "Има ли цветя" пред погледа на оригинала. Любо сподели, че е поласкан. Другите български хитове, които прозвучаха в епизода, бяха на Васил Найденов - "Сигурно", и в неговата роля - Неве, и Деян Донков като Светльо Витков. Къци се преобрази като барбадоската дива Риана, а Иво Танев - Адел.

Накрая в класацията остана Стефания за изпълнението си на Бой Джордж.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички