Дъртата пияница Радо Михов vs Венелина в България търси талант


Дъртата пияница Радо Михов vs Венелина в България търси талант

4706

Напрежението в полуфиналната фаза на "България търси талант" ще нарастне в понеделник, 21 април.

В шоуто на bTV с начален час 20.00 един срещу друг ще се изправят авторът на хита "Дърта пияница" – Радо Михов, и любимата танцьорка на пилон на Асен БлатечкиВенелина Господинова и носителката на безброй медали по акробатика – 9-годишната Борислава Иванова.

Към тях ще се присъединят двете двойки близнаци Силвия и Ренета и Галин и Атанас, които този път ще се състезават като един участник. Останалите таланти са Крисияна Николаева, Петьо Станков, училищен духов оркестър към читалището в Гложене, камерна група Тракийска младост, U Move и Stereo Rush.

Изминалата седмица донесе много емоции на участниците в първия полуфинал на "България търси талант". Първите 10 участници представиха своите нови изпълнения в понеделник, а в четвъртък двама от тях се класираха за финала. Това са Косара Цонева, която бе безапелационен победител при зрителския вот, и Мурад Мурад, който се изправи срещу Street Workout. В крайна сметка и тук решаваща роля имаше зрителският вот, тъй като журито се раздели на две – Ваня и Есил подкрепиха Мурад, а Любо и Асен - Street Workout.

Първият полуфинал, гледан от близо 50% от младата аудитория на възраст 18-34 години, според ГАРБ, бе белязан с две интересни събития. Едното е инцидентът с Мирослав от дуо Миракъл, който беше ухапан от своя крокодил два пъти. Първият - малко преди изпълнението, зад кулисите на шоуто, а вторият – по време на сценичната им изява. В резултат Миро се оказа с 10 шева на дясната си ръка и вероятността да не се качи в четвъртък. Благодарение на бързата лекарска намеса обаче той е добре и бързо се възстановява от инцидента.

Гост на сцената в "България търси талант" в четвъртък бе Миро, който сподели професионалия си опит с участниците. Второто събитие, което е с положителен знак, е свързано със Сансу и Йонсу Маринови (на снимката). Братята от Бургас успяха да впечатлят зрителите с изпълнението си на Лунната походка на Майкъл Джексън с … ролери. Оказа се, че уменията и славата на двете момчета далеч не се ограничава само в границите на България. След страхотното им изпълнение в понеделник, представители на голяма международна компания се свързаха с екипа на "България търси талант". Те отправиха покана към Сансу и Йонсу да покажат таланта си в едно от най-големите състезания в сферата на свободните спортове в Република Чехия на 3 и 4 май.

В поканата са включени пътят и престоят на българите и семейството им в Чехия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички