Вяра Атова заряза псевдонима AV, издава пети сингъл


Вяра Атова заряза псевдонима AV, издава пети сингъл

4190

Вяра Атова, която изостави артистичния си псевдоним AV наскоро, е готова със свето първо парче, подписано с  истинското й име.

Премиерата на "Цифра време", създадена съвместно с бийтмейкъра Боян Ковачев, ще се състои в столичния клуб Opera Cafе от 19.30 ч. на 24 април.

В главните роли в провокативното и секси видео са Мартин Смочевски, познат като Рафаел от "Под покритие", и екзотичната виетнамка Виолета Во Ван. Парчето е балансирана смес от ар-ен-би и денс, напълно в характерния за певицата стил.

Тя обещава на концерта превърналата се в нейна запазена марка MTV визия да бъде по-смазваща от всякога. Освен новото парче, в репертоара на вокалистката за събитието са и други нейни песни, които ще предложи в акустичен сет. Специално участие в събитието ще вземат още Михаил Филипов (клавир), Лазар Бенов (перкусии), Иво Лобутов (китара) и Мария Тодорова (вокали).

"Цифра време" е пети сингъл на Вяра, в чийто актив досега са успешните "The One", достигнала до четвърто място в MTV World Chart Express, и превърналата се в първата родна песен, излъчена по румънския канал Music 1; българската и английска версия на дуета й с Били Хлапето – "Един миг", превзела нашите класации, и колаборацията й с Young BB Young - "Нямам време", която само за 2 дни достига повече от 80 000 гледания в портала Vbox7. I Feel You" в ремикс на италианския хаус класик Filippo Nardi звучи в епизод от новия сезон на "Под прикритие". Боян Ковачев стои зад смесването и звукозаписа на доказани хитове като "Дим да ме няма" на Графа и Бобо, "Баш майсторска" на Били Хлапето, "Секунда" на Орлин Павлов, "Невидим" на Графа, "Когато ти трябвам" на Михаела Филева, аранжимента на "Под открито небе" на VenZy и много други.   След 23.00 часа купонът ще се пренесе в клуб "Маскара", където Вяра и Боян ще представят парчето пред феновете на Vanity Black. Ексклузивното им гостуване ще бъде подкрепено от  черния микс на DJ Stancho и хоста на вечерта – рапърът Dee.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички