Най-драматичните събития в живота на участниците в Dancing Stars


Най-драматичните събития в живота на участниците в Dancing Stars

3793

Най-запомнящата се година от живота им – така, чрез танц, всеки от участниците в Dancing Stars ще разкаже за момента, който с хубаво или лошо е променил съдбата им завинаги.

Това ще се случи в поредния епизод на предаването, който ще бъде излъчен по Нова от 20.00 часа на 22 април, вторник.

Винаги стабилен, учтив, перфекционист – като истински спортист, Антон Касабов следва принципите на своето бойно изкуство. Да бъде скромен и трудолюбив го е научила съдбата. Именно тя го дарява с най-добрия баща, но преди 5 години научава, че той не е истинският… Антон тръгва по следите на биологичния си баща, който се славел, че е най-красивият ерген в селото, срещнал майка му, а след като тя забременява, завинаги изчезва от нейния живот. Антон разбира, че има и сестра, а най-голямото му огорчение идва от факта, че биологичният му баща смята, че синът му го търси за пари. След тази случка трикратният световен шампион по таекуондо е убеден, че съдбата му е помогнала да осъзнае, че най-близкият му човек е неговият осиновител – бащата, който той смята за истински.

Другата драматична история, която Dancing Stars ще разкрие, среща Нели със смъртта. През 2004 братът на Нели изпада в кома и тя разбира, че животът има друг смисъл. Как оцелява той и в какви отношения са те сега, зрителите ще научат от поредния епизод на шоуто.

По време на осмия лайв ще стане ясно и коя е годината, най-значима за световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова, как животът на Михаела се преобръща на 180 градуса през 2013 и защо същата година е най-значимата в живота на Елена.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички