Back To Da Unity - Hip Hop Reunion


Back To Da Unity - Hip Hop Reunion

4188

Back To Da Unity - фестивалът, който традиционно събира на една сцена някои от най-обичаните имена в българския хип-хоп, предстои да се случи отново на 25 април в столичния клуб Mixtape 5.

Организаторите на фестивала са Illmate  & United Rap Artists предоставят на феновете възможност да чуят за една вечер точно 25 артисти, банди и диджеи от България, които ще превземат двете зали на клуба. Това е четвъртото издание от линията, носеща символичното име Back To Da Unity, което набира все по-голяма сила в стремежа си да обедини родната хип-хоп сцена. В събитието тази година ще вземат участие и някои български реге артисти.

Билети са в продажба на цени от 10, 12 и 15 лв.

За участниците:

>Logo5

Недипломирани експерти по правоговор. Артистите, които разчупват българския хип-хоп със силно разпознаваемо UK Grind Звучене. Grigovor, Mr.Freeskи JamezBongg не спират да експериментират с бийтове и рими. В творчеството на Logo5 смисълът е "между редовете", а креативността е заложена във всеки звук.  Проектът издава първия си албум "Петилетка" през 2012.

>F.A.R.S.

Funаtic Adventures Оf Rhyme Sapiens – още едно класическо име в българския хип-хоп. F.A.R.S. са артисти с огромен принос за родната олдскуул сцена сцена. Фънки бийтовете и спретнатите рими са типично в техен стил. Изпълнителите правят своите първи стъпки в рапа  студиото на Sniper,където записват "На метри от земята". През 2008. основават лейбъла ILLmate. В дискографията на F.A.R.S. са 3 самостоятелни албума и няколко съвместни компилации с останалите артисти от лейбъла.

> X-Team

Български рап в най-чистия му вид. Култът към хип-хоп, брейкденс и графити е силен елемент в творчеството на X-Team. Определят стила си като ъндърграунд хип-хоп, повлиян от класиците Wu-Tang, MosDef, DJ Premier и други големи имена от Ню Йорк през 80-те.

>Wosh& Feel

Скандални, провокативни, с чувство за хумор и неприкрита ирония. Wosh & Feel са добре познати на българските фенове както със самостоятелните си проекти, така и от изявите си с хип-хоп бандата The Top Stoppers.

Участие в Back To Da Unity ще вземат още:

>MC’ s:

LAC, MD Beddah, Sensei, NRG D, So Called Crew, Ума и дума, AlexMall& GEM

>DJ Support:

Skill, Xonic и Unule Billy

Реге сцената ще бъде представена от Jahmmi Youth, Chibook, Kappa Irie, War Of Masses, Egotrip и BZD, които ще изпълнят едни от най-емблематичните парчета в историята на българския хип-хоп и реге, за да насочат още веднъж вниманието на феновете към идеята, че музиката не е състезание, в което останалите участници трябва да бъдат конкуренти. Ще хостват Barona и Negy.

Back To Da Unity отново събира рамо до рамо младите таланти и старите кучета в българския хип-хоп, защитавайки идеята, че винаги е по-дбре да споделяш, отколкото да разделяш феновете на качествената музика.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички