Бичето отново на сцена!


Бичето отново на сцена!

3716

Бичето се завръща!

Уникатът и неговата компания ще имат ексклузивен концерт в столичния клуб "Терминал 1" на 24 април, четвъртък.

Както MySound.bg писа, предишната поява на знаковия изпълнител бе за акустичен концерт в "Строежа" през 2012, а още две години по-рано – през 2010, той бе сред атракциите в афиша на Spirit Of Burgas. На предстоящия концерт като специални гости на сцената ще излязат психарливите рокаджии Skitnicks начело с Нуфри.

Вратите отварят в 21.00 ч., а изявите на живо стартират в 22. 00 ч..

Ето какво споделят от щаба на Бичето: "След близо двугодишно творческо безсилие Бичето се завръща с концерт в клуб "Терминал 1", който ще се проведе на 24 април от 22.00 часа. Очаква се концертът да е със спорни качества по отношение на изпълнението и музиката, но пък иначе току- виж станало весело. Отново ще имате възможност да се насладите на смехотворното присъствие на Кузман Пламен Джоунс, Табланет Полтроу, Пагане Кулезич и останалите от подпийналата селска трупа. Лесно е да се предположи какво е правил Бичето през тези две години, съдейки по името на едно от новите му парчета – "Шлингер". За незнаещите - това е рядко неприятна смес от лимонада и спиртни напитки с нелегален домашен произход, която се пие в ранните следобедни часове за храносмилане и подобряване на дъха и чревната флора.

Най-добрият ар-ен-би изпълнител и оркестърът му са подготвили няколко скучновати скеча и изтъркани хореографии, както и дузина лишени от артистична мисъл монолози за печелене на време. Ще има и томбола също за печелене на време. Не хранете големи очаквания и по отношение на саунда – вероятно както обикновено нищо няма да се разбира. Плод на тоталната творческа апатия на формацията ще бъдат и претупаните им костюми  в спортно-елегантен стил. Ако са Ви останали пари след Великден и не Ви е много лошо, заповядайте!".

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 12 лв. при предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и място. Каси: "Строежа", бар "Петък", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Ориндж", "Евротурс", Cashterminal, както и онлайн през сайта на компанията.

Броят на пропуските е ограничен на 450 – препоръчва се предварителното им закупуване!

Бичето - Пролетно обръщение:
https://www.youtube.com/watch?v=Hu4StdpRf-A

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички