Авторска музика и заек в първия български концерт в Youtube


Авторска музика и заек в първия български концерт в Youtube

4024

Вечерта на 21 април бе специална за меломаните не само заради пролетните празници и топлото настроение, но и заради едно различно събитие.

Както MySound.bg вече обяви, това бе датата на първия български live streaming концерт (излъчване в реално време) в сайта за видеосподеляне Youtube. Проектът е на младата българска рок група PSS.

Сандра, Лени, Светльо и Константин направиха пряко включване от професионално звукозаписно студио. По време на страхотния лайв, гост беше един дългоух приятел, който артистично представяше на зрителите имената на песните, изписани на табелка. Сетлистът на бандата, която съчетава в песните си наелектризиращо хард звучене и запомнящи се съвременни мелодии, включи изцяло авторски парчета, сред които "Soul Beggar", "Going Home", "Мечта" и други.  

PSS споделят за идеята: "Гледахме един концерт на Foo Fighters, които изпълниха целия си последен албум "Wasting Light" в студийна среда и това много ни допадна. Не знаeм дали е било live stream, но ние решихме да пробваме така. Това е различен вид емоция и изживяване и за нас, и за публиката".

С реализирането на свежата идея за пролетен онлайн концерт в Youtube, групата несъмнено добави десетки фенове, които съвсем скоро ще имат възможността да чуят и новия ѝ сингъл.

Целия концерт можете да гледате тук:
https://www.youtube.com/watch?v=cHFGdrn7KcU

PSS във Facebook:
https://www.facebook.com/PimpSwitchSequence

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички