Smugglers Swing Club: La Dolce Vita


Smugglers Swing Club: La Dolce Vita

3977

Smugglers Swing Club се завръща с ново тематично издание, вдъхновено от Италия през 50-те и 60- те и легендарната лента на Федерико Фелини La Dolce Vita.

The Smugglers Collective канят в своята машина на времето в столичния клуб  Mixtape 5 на 26 април. Партито ще въведе посетителите си в освободения и хедонистичен свят на La Dolce Vita,  златните години на европейското кино и възхода на суинга, джаза и  Стария континент.  Зад пулта, разбира се, ще са диджеите от The Smugglers Collective, които ще върнат гостите към годините, когато суингът, ритъм-ен-блусът и рок-ен-рола са доминирали класациите, a към края на вечерта ще навлязат с пълна сила в 21-ви век с новата мания по електро суинга.

Към колектива ще се присъедини и DJ Skill от Пловдив с ексклузивна италианска селекция от 50-те и 60-те. Той ще заеме място зад грамофоните в малката зала на Mixtape 5.

Танците отново ще са на почит по време на Smugglers Swing Club – майсторски суинг хореографии ще покажат танцьорите от  Lindy Hop Bulgaria, а  брейкденс експертите от Нечовеците Crew ще застанат от другата страна на барикадите за приятелски дуел между суинг и електро суинг.  Както подобава на събитие, посветено на филмовото изкуство, посетителите ще минат по червения килим под бляскавите светкавици на група папараци. Въднъж озовали се вътре, Smugglers Swing Club: La Dolce Vita ще посрещне гостите си с традиционния винтидж будоар, където всеки желаещ ще може да преобрази визията си с ретро прически и грим, направени от професионалисти.

Посетилите партито ще имат възможността да си направят винтидж фото сесия в оригинален ретро декор, вдъхновен отново от атмосферата на Италия! Организаторите
са предвидили и още изненади по време на партито, но ще ги запазят в тайна до последния момент. Няма да се размине и без подаръци - за всички фенове, и тези, които все още не са се докоснали до тази емоция, но винаги с отворено съзнание приемат новите предизвикателства, лорд Самърсби ще раздаде 5 двойни покани за събитието на 26 април през специална игра във FB страницата на марката  https://facebook.com/Somersby

Предстоящото издание на Smugglers Swing Club отваря врати за всички почитатели на винтидж емоциите на 26 април в клуб Mixtape 5 (бул. "България" 1, подлез "Галерия"). Началният час е 21.00 ч., а стартът на суинг треската ще бъде даден в 22.00 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

Събитието се осъществява с подкрепата Bushmills.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/255235764648914/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички